Orhan Tok
Tecrübeli Üye
- 18 Ocak 2011
- 6.317
- 3.688
- 1.588
Nasıl kardeşim 5 6 attık mı içlerinden geçtik mi fenerin.He yaw %50 50
Şaka gibi cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl kardeşim 5 6 attık mı içlerinden geçtik mi fenerin.He yaw %50 50
Şaka gibi cidden
Üst üste koyduğumuz zamanlarda tek postu olmayanlar dünden beri olumsuz post kasıyorlar.İhtimal vermiyorum ya
Topu ve rakibi yiyen 10 futbolcu görmek istiyorum sahada. Ayaklara pranga bağlanmış gibi, uyku ilacı verilmiş gibi gezen değil.
Bizimki de clean sheet yaparsa şampiyonuz işteEkli dosyayı görüntüle 244253
13 maçta 7 clean sheet kalecileri
ifbye de geçit vermedi
sahasında 1 puan alamayan armut takıma saygılarımla
Ben iptalimbu 6 gün nasil gecer bir taktik verin.. ne yapilir 6 gün?
Berbat oynamıştık o maçta da aşırı gergindik,penaltı imdada yetişmişti.60-70'e kadar 0-0 giderse o son dakikalar 5 sene gibi gelir bizeMuhtemelen Göztepe de şampiyon olduğumuz gibi bir maç olacak gibime geliyor.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akşam 9'dan itibaren hiçbir sosyal medyaya bakmadım, haber de izlemiyorum, gazetede okumuyorum. Sadece forum.Keşke beni pazar gününe kadar uyuyabilsinler nasıl sabırsızım bir bilseniz sosyal medya da neler dönüyor neler söyleniyor o kadar kızgın ve öfkeliyim ki size anlatamam umarım bu taraftarların öfkesi yarısını aşılar oyunculara.
Şöyle bir maç olsun.
En azından takımı uyutmazdı.korkak ve pısırık topçularımız var maalesef. Felipe Melo olsa 2-3 tanesini rahat pataklardı.