- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Bir Karagümrük kupa maçı bir dünkü maç. Pozisyona girmeden maçı bitirdikNapacaklar la sahaya mı çıkmayacaklar dunden kotu oyun nasıl olabilirki![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Karagümrük kupa maçı bir dünkü maç. Pozisyona girmeden maçı bitirdikNapacaklar la sahaya mı çıkmayacaklar dunden kotu oyun nasıl olabilirki![]()
Ne biliyim butun hafta parti yaptiklariniFeneride yeneriz diyordun sana inandim
Partimi yapmışlar. Hiç girmedim sosyal medyaya sinirim bozuldu. Sahada yoktular zaten. Ulan sarhoşken yenmistik bunları.Ne biliyim butun hafta parti yaptiklarini
Dunku mac 2 senelik okan buruk serüveninde ki en karanlık en berbat ve en rezil maçtı dedem bu maçin ustune çıkmak bir hayli zor gibi.Bir Karagümrük kupa maçı bir dünkü maç. Pozisyona girmeden maçı bitirdik
Ziyech cezalimuslera
kaan nelsson abdül köhn
torreira kerem
ziyech mertens barış
icardi
Hocam bu ne? kadayıf sayısında hiçbir eksilme yok. Ziyech de cezalı ayrıca. En azından Berkan kesinlikle oynamalımuslera
kaan nelsson abdül köhn
torreira kerem
ziyech mertens barış
icardi
Kart cezalısı heis.muslera
kaan nelsson abdül köhn
torreira kerem
ziyech mertens barış
icardi
Bu maçta birşeyler döndü bilmiyorum. Normal değildi bu maç ama inanmak istemiyorumDunku mac 2 senelik okan buruk serüvrninde ki en karanlık en berbat ve en rezil maçtı dedem bu maçin ustune çıkmak bir hayli zor gibi.
Ben 75 ten sonra acacam önde olmazsak hiç acmamkalp sorunu olanlar izlemesin bence maçı
dün sağdan soldan ambulans sesleri geliyordu valla.
skoru alıp rahatlarsak açın izleyin
Hocam bu ne? kadayıf sayısında hiçbir eksilme yok. Ziyech de cezalı ayrıca. En azından Berkan kesinlikle oynamalı
Zaha niye yok bir deBu maç kadayıf maçı
İfb maçında kadayıf sayısı azaltılmalıydı o iş geçti
Ziyech cezalıysa barış sağa geçer daha iyi olur
Sola da kerem
Zaha niye yok bir de