⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Yeterki şampiyon olalım Buruk falan olmaz. Fener bizi genelde hep yenmiştir zaten adamların hedef maçları bizim maçlar. Mesela bizi 6/0 yedikleri sezon şampiyon olamadı adamlar. Bu maça da iyi hazırlanmış lar. Bizi fiziksel olarak zorlayan, sert oynayan takımların alayına çok zorlandık sezon boyu. ( Molde-Kopenhag - Prag ve en son fener)
Gelelim b Konya maçına. 5li oynuyorlar önünde 4 kişi kanatlar da var. Bu sistem bizi genelde zorluyor. Fiziksel olarak sert oynarlarsa zorlanırız. Beraberlik yetiyor hem bize hem onlara ama bu durum nasıl etki eder bilmiyorum.

Bu maç skandal ya, valla çok konuşmamak lazım, rakip 10 kişi, 1 gole şampiyon oluyorsun, daha ne olabilir, kazan da demiyoruz, berabere kal, atamiyorsan topu rakipe ver, kale önünde 10 kişi bekle. Skandal ötesi bir maç bu, kıyas kabul etmez valla
Öyle valla

Kapanarak bayernden 70dk gol yemedik bunlardan mı yicez. Icardi çıkıp barış santrafora geçmeliydi kerem girebilirdi. Icardi bu sezon top oynamadan bu kadar gol nasıl attı inanamıyorum

Bu arada Konya yenilse bile küme düşmez bence agücü acayip bitik durumda ts asla acımaz

Ts nin bizim lehimize saldırıp ilk yarıdan agücünü bitirmesi lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle valla

Kapanarak bayernden 70dk gol yemedik bunlardan mı yicez. Icardi çıkıp barış santrafora geçmeliydi kerem girebilirdi. Icardi bu sezon top oynamadan bu kadar gol nasıl attı inanamıyorum

Herhangi biri icardi kadar gol atardı, bugün batsuai topu yedi topu, icardi ile aynı yastalar

Şu an yaşadığım duygu ve göğsüme oturan yumru zaten şampiyonluğu kaybettiğimizde oluşacak olandan bundan dolayı antrenman olması açısından iyi oldu, haftaya ölmem.

Ne yazsak boş artık, karşımızıda ligin en kötü top oynayan takımı var ama 1-0 geri düşersek şu gördüğüm takımın beraberliği dahi alacak mecali yok ve Ziyech cezalı ki tam bu maçların adamıydı.

Sonumuz hayrolsun...

Sadece ziyech yok galiba

Beş atarız, altı atarız, şöyle yaparız böyle yaparız.

Geçen hafta leş gibi oyunla son dakika ite kaka kazandık, bu akşam leş ötesi bir oyunla kaleye bile gidemedik.

Bu oyunculara ben zerre güvenmiyorum, bir tane atarsak öpüp başımıza koyalım.

Kodumun kargaları. Hatay’ı yenselerdi Konyalı futbolcular tatil modunda takılırlardı bizimkilerin bugün takıldığı gibi.

Yensen nolcak .Bu gece bitirmeliydin bu işi iki şampiyon yaratmış oldun elinle .Yazık git şimdi Konya’dan puan al

Kodumun kargaları. Hatay’ı yenselerdi Konyalı futbolcular tatil modunda takılırlardı bizimkilerin bugün takıldığı gibi.
Konya ligde kalsa da tehlikede de olsa hayatının maçını oynayacak. Teşvik diye bir gerçek var ülkede

Geri
Üst Alt