⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Takimin Demirbayi tasiyacak hali kalmadi.

Muslera

Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn

Torreira Berkan

BAY Mertens Kerem

İcardi

Olmali.

Bu maci ne yapip edip alacaksiniz, yoksa butun sezonu cope atarsiniz.

Takimin Demirbayi tasiyacak hali kalmadi.

Muslera

Kaan Nelsson Abdülkerim Köhn

Torreira Berkan

BAY Mertens Kerem

İcardi

Olmali.

Demirbay’ın geldiğinden beri iyi oynadığı maç sayısı 5 i geçmez ama ilginç şekilde taraftar tarafından epey sevildi ve tutuldu

Normal şartlarda sadece 4-5 maç oynayıpta bu kadar tutulan başka bir oyuncu yoktur heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne kadar takılıyorsunuz fb maçına onların neler dediklerine futbol bu olabiliyor böyle yenilgiler 2000de de bu tarz bir galibiyet almışlardı sonra biz gidip hem ligi hem uefayı aldık o maçı kimse hatırladı mı hayır 2006da 4-0 yendiler sonra biz şampiyon olduk o maçı kimse hatırladı mı hayır önemli olan şampiyonluktur herkes onu hatırlar bosverin yani fbyi konuşanları

Maça gelince panik yapmadan sakince önceki maçlar gibi oynayıp şampiyon olarak dönmeliyiz Konya kötü takım 10 kişi kayseriyi yenemediler üstelik beraberlik onlara da yaradığından hurra saldıracaklarını düşünmüyorum ki çekinirler bunu yapmaya gol yiyip yenilmek de istemezler kısacası son 90 dakika biz biz gibi oynayıp bu işi bitireceğiz inşallah
Son maça bırakmak hataydı ve bu hatayı yaptık. Büyük risk. Tabii ki şansımız hala çok yüksek ama binterslik olabilir. İlk dakikalarda bi kırmızı penaltı vs olur, hava şartları, saha zemini vs herşey olur.
Geçen sene Ankaragücü maçımda yüzyolın yağmuru yağdı o gün Ankara'da mesela. Neredeyse top görünmüyordu.
Neyse negatif basmayım.

Oğlum siz kafayı sıyırmışsiniz dün mü dünyaya geldiniz hiç mi fener mağlubiyeti yasamadiniz oldu olacak maça cikmayalim haftaya..
Yok stadta sevindiler yok mhy şöyle yaptı yok rezil olduk bu işler fenerin yapacağı işler biz her zaman işimize baktık yine işimize bakacağız..
Haftaya konyayi yenip aslanlar gibi şampiyonluk kutlayacağız evde oturacağım diyenlerin de %90 i deli gibi bagiracak sokakta ..

Ben biraz tanıyorsam feneri, son maç bizim skordan bağımsız puan kaybederler. Bu maç bizim için stresli geçecek o ayrı. Bi zahmet konyaya yenilmeyip de şamp olun

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birisi bizim ekibe sahada kavga etmeleri gerektiğini, temassa temas, omuzsa omuz girmeleri gerektiğini söylemeli. Kavga etmeden geçen hafta da maçı veriyorduk, bu hafta zaten izleyerek verdik. Haftaya da bundan farkı olmaz. Lamı cimi yok, vura vura, kıra kıra bu maç alınacak, o kupa da müzede yerini alacak!

Konya yi fb maçında ve ondan önceki alanya maçlarında izledim rezalet ötesi bir futbol oynadılar.. Kapanırken bile her türlü pozisyon veriyorlar açıkçası nasil yeniliriz çok kafamda kuramıyorum..

1 haftamız var bugün çok üzüldük büyük hayal kırıklığı var herkeste ama tekrar ayağa kalkmamiz lazım..

Tarihimizde böyle yıkıcı mağlubiyetler de oldu..
2006'da 3 hafta kala fb ye deplasmanda rezalet bir oyunla 4-0 yenildik ama 3 hafta sonra şampiyon olup deli gibi kutladık..

2012'de super finalde içeride fb ye inanılmaz kötü bir şekilde yenilip son hafta onların kucağına düştük ama oradan ciktik..

2018 şampiyonluğunda bitime çok az kala ligden düşmesi neredeyse kesinleşen genclerbirligine kaybedip sonrasında hiç hata yapmayıp şampiyon olduk..

Geçen sezon pespese gümrük beraberliği peşinden bjk mağlubiyeti alıp oradan yine ayağa kalktık..

Geçen sezon fb 1-0 öndeyken bjk 10 kişi kaldı peşinden 10 kişiyle bjk 4 gol atıp maçı kazandı...

Bazen böyle absürt beklenmeyen mağlubiyetler olabiliyor maalesef..

1 haftamiz var kirmadan,dokmeden sakın kalıp şampiyon olacağız.

Birisi bizim ekibe sahada kavga etmeleri gerektiğini, temassa temas, omuzsa omuz girmeleri gerektiğini söylemeli. Kavga etmeden geçen hafta da maçı veriyorduk, bu hafta zaten izleyerek verdik. Haftaya da bundan farkı olmaz. Lamı cimi yok, vura vura, kıra kıra bu maç alınacak, o kupa da müzede yerini alacak!

Melo gibi birini çok aradık bugün mesela. O mert hakan yavşağına gereken dersi verirdi. Gelecek sezon için ilk önce öyle bir “pislik” adam transfer edilsin. %100 penaltımız verilmediği pozisyonlara bile itiraz etmeyen adamlarla böyle maçları zor alırsın.

Konya yi fb maçında ve ondan önceki alanya maçlarında izledim rezalet ötesi bir futbol oynadılar.. Kapanırken bile her türlü pozisyon veriyorlar açıkçası nasil yeniliriz çok kafamda kuramıyorum..

1 haftamız var bugün çok üzüldük büyük hayal kırıklığı var herkeste ama tekrar ayağa kalkmamiz lazım..

Tarihimizde böyle yıkıcı mağlubiyetler de oldu..
2006'da 3 hafta kala fb ye deplasmanda rezalet bir oyunla 4-0 yenildik ama 3 hafta sonra şampiyon olup deli gibi kutladık..

2012'de super finalde içeride fb ye inanılmaz kötü bir şekilde yenilip son hafta onların kucağına düştük ama oradan ciktik..

2018 şampiyonluğunda bitime çok az kala ligden düşmesi neredeyse kesinleşen genclerbirligine kaybedip sonrasında hiç hata yapmayıp şampiyon olduk..

Geçen sezon pespese gümrük beraberliği peşinden bjk mağlubiyeti alıp oradan yine ayağa kalktık..

Geçen sezon fb 1-0 öndeyken bjk 10 kişi kaldı peşinden 10 kişiyle bjk 4 gol atıp maçı kazandı...

Bazen böyle absürt beklenmeyen mağlubiyetler olabiliyor maalesef..

1 haftamiz var kirmadan,dokmeden sakın kalıp şampiyon olacağız.
Ben kayseri maçını da izledim 10 kişi takıma bile üstünlük kuramadılar kötü takım yani

Her şey bizim elimizde torrent dönemi de dahil gördüğüm en kötü takımdı bugün izlediğimiz gs. Günümüzde olursak kazanırız konya ilk yarıda aldığı puanlardan dolayı bu puanda yoksa küme düşerlerdi. Karagümrük çok daha iyi takım ama konya kötü yani

Yav olm aglamayin birak sevinsinler herifler senelerdir bu gunu beklemisler🤣 haftaya kesin sampiyonuz

Geri
Üst Alt