⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

İşin ilginç olan kısmı şu: olmaz ya düşünün konya 3-0 öne geçti ve biz 80. dakidan sonra 3-3 yaptık. Ne fener kalır ne Ali koç. 5-0 yendik diyelim Ali koç alır. Travmalara göre yaşıyoruz şu ülkede

Gözlerimi kapıyorum, takım 60'a kadar rezilleri oynamış pozisyona bile girememiş bir de Abdülkerim'in takımları karıştırıp hata yapması üzerine körün taşı bir gol yemiş Cimbom can havliyle didişirken kenara Karlos-1300'ün geldiğini görüyorum... O da ne orta saha çıkıyor Karlos giriyor... İşkence derinleşerek 20 dakika daha sürüyor sonra dakika 80 suları, yapılan laubali top kayıplarından kırk ikincisi sonunda Soner Dikmen ceza sahası dışından çaresiz dizleri üstüne çoktan çökmüş Muslera'yı avlıyor... Stadyumda çıldıran Konyalılar arasında yükselen atmaca gol sesi efekti... Yan komşu gooool diye bağrıyor Kadıköy'de tribünlerde 20 yıldır acı dışında bir şey bilmemiş binlerce şerefsizin mutluluk göz yaşları...

@Mehmet Mehmetoglu özür dileyerek...

öyle beraberlik hepimizi kurtarır - falan fialn...geçiniz...

bugünün tüm negatifini orda ilk 10 dkda 2-0 falan yaparak bitirmek lazım.

beraberlik olsun aman ikimizede yarasın modu benim gözümde şikedir.
Şampiyon olalım da skor umrumda değil

Yavsaglsri cok sevindirmemek lazım

Konya kan alır kann, bugün Fb ne kadar isteyerek oynadıysa bin katı isteyerek oynarlar

Başka ülkede olsaydık bu maç iki takım da şut çekmeden, hatta bırak şut çekmeyi rakibin üçüncü bölgesine girmeden top çevirerek neticelenirdi

Fakat şimdi bu iş namus meselesi olacak onlar için, bir de prim verenleri çok olur

Bizimkiler bugün zaten şampiyonuz diye çıkmışlardı yine öyle çıkarlarsa gör sen olacakları

Konya kan alır kann, bugün Fb ne kadar isteyerek oynadıysa bin katı isteyerek oynarlar

Başka ülkede olsaydık bu maç iki takım da şut çekmeden, hatta bırak şut çekmeyi rakibin üçüncü bölgesine girmeden top çevirerek neticelenirdi

Fakat şimdi bu iş namus meselesi olacak onlar için, bir de prim verenleri çok olur

Bizimkiler bugün zaten şampiyonuz diye çıkmışlardı yine öyle çıkarlarsa gör sen olacakları
Abarttin

bu akşam kafa rahat uyuyacaklarını sanmıyorum. dediğin moddalardı doğru , o yüzden hakettikleri bir mağlubiyet aldılar- yarın sabahtan itibaren o güzellemeler 0 landı.

he belki Zaha rahat uyur - en kötü 3 4 el CoD atar yatara falan. %90 gidecek olduğunu düşünüyorum çünkü zatne.

fb ye fark atarız -gol atamadık-
okan hoca gördüğü yerden şut atın talimatı verdi -isabetli şut yok-
gs galibiyet oranı 2 - yüksek oranı gören bütün ülke gs yenilmez oynadı bu orana zaten şaşırmıştım-

bu üçlü zaten yenilgiyi getirdi. hafta içi konya'dan galibiyet yemini edildi gibi bir açıklama gelirse rahatlarım.

Takım paniğe ne kadar müsait gördük, gol gelmeyen her dakika oynadığımız futbol daha da rezilleşecek

Hafta boyunca ne diyorlardı Galatasaray şampiyonluk maçına çıktığı 17 maçın 15'ini kazanmış 2 tanesinde berabere kalmıştı.

Keşke oyuncular karagümrük maçından sonra promile yüklenselermiş ayık olan Kerem, Barış, Tete, Viniscius, Berkan gibilerle şampiyon olsaydık.

bu akşam kafa rahat uyuyacaklarını sanmıyorum. dediğin moddalardı doğru , o yüzden hakettikleri bir mağlubiyet aldılar- yarın sabahtan itibaren o güzellemeler 0 landı.

he belki Zaha rahat uyur - en kötü 3 4 el CoD atar yatara falan. %90 gidecek olduğunu düşünüyorum çünkü zatne.
Valla ben kimsenin öyle çok takıp üzüleceğini sanmıyorum birkaç kişi dışında. Takan sahada takardı

Valla ben kimsenin öyle çok takıp üzüleceğini sanmıyorum birkaç kişi dışında. Takan sahada takardı
o kadarda değil yav. berbattık - feneri küçümsedik. derbi maç bu .. faturası ağır oldu tabi şenlik beklediğimiz için...

biraz kopenhag ve prag kaybedilen maçlara benzettim takımın halini bugün.

o kadarda değil yav. berbattık - feneri küçümsedik. derbi maç bu .. faturası ağır oldu tabi şenlik beklediğimiz için...

biraz kopenhag ve prag kaybedilen maçlara benzettim takımın halini bugün.
Prag ve Kopenhag maçlarında gol lazımdı, takımın set oyunu oturmamıştı ve fiziksel açıdan bizi ezen rakipler vardı

Şimdi gol lazım değildi ve bir kişi fazlaydık, yakışmadı, kimse de ağırlığını koyma gayretinde değildi gece boyunca, dolayısıyla kimsenin de öyle çok taktığını sanmıyorum

Konya gömülecektir ve kontra oyunu oynayacaktır. Sabırlı ama istekli oynamaliyiz. İlk yarı golü bulursak iş biter bence.

Geri
Üst Alt