Toprak Göksu
Tecrübeli Üye
İşin ilginç olan kısmı şu: olmaz ya düşünün konya 3-0 öne geçti ve biz 80. dakidan sonra 3-3 yaptık. Ne fener kalır ne Ali koç. 5-0 yendik diyelim Ali koç alır. Travmalara göre yaşıyoruz şu ülkede
Gözlerimi kapıyorum, takım 60'a kadar rezilleri oynamış pozisyona bile girememiş bir de Abdülkerim'in takımları karıştırıp hata yapması üzerine körün taşı bir gol yemiş Cimbom can havliyle didişirken kenara Karlos-1300'ün geldiğini görüyorum... O da ne orta saha çıkıyor Karlos giriyor... İşkence derinleşerek 20 dakika daha sürüyor sonra dakika 80 suları, yapılan laubali top kayıplarından kırk ikincisi sonunda Soner Dikmen ceza sahası dışından çaresiz dizleri üstüne çoktan çökmüş Muslera'yı avlıyor... Stadyumda çıldıran Konyalılar arasında yükselen atmaca gol sesi efekti... Yan komşu gooool diye bağrıyor Kadıköy'de tribünlerde 20 yıldır acı dışında bir şey bilmemiş binlerce şerefsizin mutluluk göz yaşları...
Şampiyon olalım da skor umrumda değil@Mehmet Mehmetoglu özür dileyerek...
öyle beraberlik hepimizi kurtarır - falan fialn...geçiniz...
bugünün tüm negatifini orda ilk 10 dkda 2-0 falan yaparak bitirmek lazım.
beraberlik olsun aman ikimizede yarasın modu benim gözümde şikedir.
zaten ankaragücü düşecek gibi duruyor.Şampiyon olalım da skor umrumda değil
Yavsaglsri cok sevindirmemek lazım
Ne y yerlerse yesinler cano biz şampiyon olalımzaten ankaragücü düşecek gibi duruyor.
AbarttinKonya kan alır kann, bugün Fb ne kadar isteyerek oynadıysa bin katı isteyerek oynarlar
Başka ülkede olsaydık bu maç iki takım da şut çekmeden, hatta bırak şut çekmeyi rakibin üçüncü bölgesine girmeden top çevirerek neticelenirdi
Fakat şimdi bu iş namus meselesi olacak onlar için, bir de prim verenleri çok olur
Bizimkiler bugün zaten şampiyonuz diye çıkmışlardı yine öyle çıkarlarsa gör sen olacakları
bu akşam kafa rahat uyuyacaklarını sanmıyorum. dediğin moddalardı doğru , o yüzden hakettikleri bir mağlubiyet aldılar- yarın sabahtan itibaren o güzellemeler 0 landı.Bizimkiler bugün zaten şampiyonuz diye çıkmışlardı yine öyle çıkarlarsa gör sen olacakları
sen uyu hacı abarttınTakım paniğe ne kadar müsait gördük, gol gelmeyen her dakika oynadığımız futbol daha da rezilleşecek
Abarttin
1 de böyle deneyelimsen uyu hacı abarttın
Valla ben kimsenin öyle çok takıp üzüleceğini sanmıyorum birkaç kişi dışında. Takan sahada takardıbu akşam kafa rahat uyuyacaklarını sanmıyorum. dediğin moddalardı doğru , o yüzden hakettikleri bir mağlubiyet aldılar- yarın sabahtan itibaren o güzellemeler 0 landı.
he belki Zaha rahat uyur - en kötü 3 4 el CoD atar yatara falan. %90 gidecek olduğunu düşünüyorum çünkü zatne.
Çok saçma bir panik vardı. Muslera bile bir ara Barış'a hızlıca topu atmak istedi ve o kadar ayarsız attı ki adam yetişemeyip faul yaptı.Takım paniğe ne kadar müsait gördük, gol gelmeyen her dakika oynadığımız futbol daha da rezilleşecek
o kadarda değil yav. berbattık - feneri küçümsedik. derbi maç bu .. faturası ağır oldu tabi şenlik beklediğimiz için...Valla ben kimsenin öyle çok takıp üzüleceğini sanmıyorum birkaç kişi dışında. Takan sahada takardı
Hatay banko kazanır Antep yenilmez. Trabzon 3. Lugu garanti maçı salabilir dicem emre Belözoğlu varHatay ve Ankara kazanip Antep de yenilmezse düsüyorlar bize yenildikleri takdirde. Kesin bilgi.
Prag ve Kopenhag maçlarında gol lazımdı, takımın set oyunu oturmamıştı ve fiziksel açıdan bizi ezen rakipler vardıo kadarda değil yav. berbattık - feneri küçümsedik. derbi maç bu .. faturası ağır oldu tabi şenlik beklediğimiz için...
biraz kopenhag ve prag kaybedilen maçlara benzettim takımın halini bugün.