- 22 Ağustos 2010
- 32.689
- 37.436
- 3.033
herkes biliyor ki bu maç sonunda şampiyon olacağız. fakat 2 tane layk için, şuraya abuk subuk mesaj atanlar umarım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen totem yapıyorlar ama insanları geriyorlar ama yinede sildiğim bölümü söylemesek daha iyi olur.herkes biliyor ki bu maç sonunda şampiyon olacağız. fakat 2 tane layk için, şuraya abuk subuk mesaj atanlar
Orada onlara beraberlik yetmiyordu ama tam tersi bize yetiyor o kadar olmaz hatta iki takımada direk beraberlik yetiyor.Denizli faciasi yasanmasin
okan beraberliğin yettiği 2 maçı da kaybetti.Orada onlara beraberlik yetmiyordu ama tam tersi bize yetiyor o kadar olmaz hatta iki takımada direk beraberlik yetiyor.
Bu maçın iki senaryosu var. Birinci senaryoda her iki takıma da 1 puan yettiği için adeta sen beni ısırma, ben seni ısırmayım tarzında bir maç ile birer puan alırız.
Ama bunun olacağı kesin değil. Ya yalı çocuğu Konya’dan 4-5 oyuncuyu bağlayabilirse?
O zaman yapacak tek şey var. Daha önce olduğu gibi maça iyi hazırlanıp, güçlü bir oyunla yenmeye bakalım. Çünkü maçı berabere bitirebileceğimiz kesin değil, hatta çok riskli. Mutlaka kazanmak için bir oyun ortaya koymalıyız.
Artık şampiyonluk sadece istatistiki bir değer olarak kaldı. Bu şampiyonluğun tadı kaçtı. Okan sağolsun içine etti keyifin. Umarım beraberliğe yatayım diye şampiyonluğu vermez Konya’da.
Biliyorum renktaş. Yemin edebilirim ama ispat edemem. Onun için yarından itibaren sıkı bir çalışmayla maça hazırlanmamız gerekiyor. Şampiyonluğu (yani şampiyonlar ligini) alalım yeter. Zaten doğru dürüst kutlama olmaz şu rezaletlerden sonra.Sen bunu sorgularken o 3-5 oyuncu baglandi bile renkdas.
Canta muhabbeti dedin de Bugun çantayı biz almısız gibi bir rezil oyun sergiledik neydi o ya dusundukce sinir basıyorSen kendi sahanda 50 bin kişi varken beraberliği bile almayıp şampiyonluk için gelenleri hüsrana uğratırsan sağa sola ahkam kesemezsin. Çanta falan geçin bu işleri.
Biliyorum renktaş. Yemin edebilirim ama ispat edemem. Onun için yarından itibaren sıkı bir çalışmayla maça hazırlanmamız gerekiyor. Şampiyonluğu (yani şampiyonlar ligini) alalım yeter. Zaten doğru dürüst kutlama olmaz şu rezaletlerden sonra.