⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Bizimkiler yarın olaylar ve hakemler hakkında sert bir açıklama yapmalı. Ama öyle yazılı bir açıklama olmamalı. Tv karşısına çıkıp basın toplantısı düzenlenmeli.
Ama tabiki yapmazlar ve sonra zorbay küçük gibi bir operasyon çocuğu verilir bizim maça ve o maç zora girer.

Kendi evinde şampiyonluğunu ilan edebileceği bir derbi maçında gösterilen şu performans(!) sonrası artık her şeyi beklerim. Karagümrük maçı biraz korkutmuştu tabi ama, şu maçtaki isteksizlik ve arzu eksikliği beni hayrete düşüren en büyük şey oldu. Bu takım artık gelecek sezona net oyuncular ister, soru işaretine yarım sezon bile dayanamaz. Geçen sene evimizde 3-0 ne kadar ballı kaymak olduysa, bu da tam tersi oldu. Hayal kırıklığı.

ne yaşadık lan biz bugün
60 dk 10 kişi oynayan takıma 1 puan lazımken pozisyona giremeden yenildik ya lan

allah topunuzun .... versin
60 iyimser olmuş 20'de gördüler ilk yarı +5 uzatma ikinci yarı +7 uzatma toplamda +12 uzatma vardı yani 82 dakika 10 kişiye karşı mücadele ettik pardon mücadele demişim tekrar bakınca komik oldu.

zor maç olacak. beraberliğe oynasan son dakikalarda tıpkı bugün gibi kornerden bir gol yersin daha da çıkartamazsın. hakem uydurur penaltı verir kırmızıyı gitti şampiyonluk. mecbur son dakikalara önde girmemiz lazım. bizim hocanın, futbolcunun bu maçı kaldıracak mentalitesi var gibi de durmuyor. hakkımızda hayırlısı.

Okan buruk a güvenmiyorum. Bu mactada her şey olabilir Konya deplasmanı sorunlu bir yer yüzde 50 puan alma ihtimalin var. Ayrica takım dökülüyor ruhsuz adamlar ve mücadeleden kaçan oyuncular kesik yemeli. Demirbay ziyech kohn kendilerini ne zannediyorlar lakayt lakayt oyunlar oynuyorlar.

Dun o sinirle bir suru sacma şey yazdim

Bugun sakin kafayla diyorum ki bu mac son dk ya kadar berabere gitsin ve öyle bitsin. Febeliler son saniyeye kadar umudu yaşasin ve 1puanla sampiyonlugu kaybetsin

99puanla sampiyon olamayan kulup olarak tarihe gecsinsler

Ve evet ben o sinirle sampiyon olsakta sevinmem diyen ben ve butun Gsliler çilginlar gibi sevinmezsek KUŞ olalim

Fener aglama

FAA

YAPRAGIMI YE fener

NKFVAS

Diye inletelim sokaklari

Fener İstanbul’u çok rahat geçer. Bizim Konya’da şampiyon olmamız şart. Çıkıp kazanacağız dünkü mağlubiyet sadece bir lig maçı olarak kalacak.

Okan bu maçı da verir. Takımı mental olarak hazırlayacak bir kapasite yok kendisinde. Tatile çıkarsın oyuncuları, anca onu bilir.

Geri
Üst Alt