⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Bisey dicem Konya ya beraberlik yetmeyebilir Agücü Ts yi yenerse Hatay da Rize yi yenerse beraberlikle küme düşüyorlar yanlış mıyım?

Ligin İstanbulspor dahil en kötü oynayan takımı konya rezil ötesi oynuyorlar bir zahmet şöyle sağlam yenil şampiyon olun ya da hepiniz Konya'da kalın İstanbul'a dönmeyin

Lan Etliekmek Spor beraberlikle her türlü ligte kalıyor hesapladım

Kimse atağa kalkmasın işte

Bisey dicem Konya ya beraberlik yetmeyebilir Agücü Ts yi yenerse Hatay da Rize yi yenerse beraberlikle küme düşüyorlar yanlış mıyım?
konya berabere kalırsa 42 oluyor. hatay yense 41 oluyor. Hatay düşüyor. ankaragücü yenerse kurtarıyor. beraber kalırsa hatay ile aralarındaki maç belirler keza antapte öyle. Ama işin sonunda konyaya 1 puan yetiyor

konya berabere kalırsa 42 oluyor. hatay yense 41 oluyor. Hatay düşüyor. ankaragücü yenerse kurtarıyor. beraber kalırsa hatay ile aralarındaki maç belirler keza antapte öyle. Ama işin sonunda konyaya 1 puan yetiyor
Biraz da biz mi sike yapsak acaba

ya b maçta beraber kalırız ve şamp oluruz. konyada beraberliğe oynar. ortada top çevirelim. onalr bize bizler ona:)

Konya'nın düşmesi için aşağıdaki her şey olmalı
1) Biz yenecez
2) Hatay yenecek
3) Ankaragücü yenecek
4) Antep puan alacak

Ulan resmen konyanin gollerinin iptali işleri bozdu. 2 hafta önce fb ye attilar iptal oldu. 2 gün önce kayseriye attilar iptal oldu. 1 tanesi sayilsa işi bitirmistik

Ben olsam Sanchez-Abdulkerim başlarım maça. Maalesef orta saha organizasyonu olmadığı için geriden oyunu kuracak adam lazım. Bu sene en baskın oynadığımız dönemde bu ikili oynadı. O zamana göre tek eksik Sacha tabi onu atlamamak lazım.

bizim taraftar acayip gerizekalı ya. neler neler yazılmış her yerde. bu taraftarın mentali az çok sağlamdı, dayanıklıydı, ne zaman bu kadar yüzsüz bi topluluğa erişti bizim taraftar, hayret.

şey vardı hayal meyal hatırlıyorum evimizde sturm grazla mıydı bi takımla 2-2 berabereydik, gruptan çıkmak için diğer maçın skoruna göre beraberlik iki takımı da üst tura çıkartıyordu. diğer maçtan haber gelmişti. bizim maçın son 5 dakikası iki takım da yarı sahasını geçmeden paslaşmıştı. 11-12 yaşlarındaydım. düşünsenize 90 dakika yarı sahayı geçmeden paslaştığımızı. yemin ederim fenerliler hayatları boyunca ağlar :D

Ulan konya salağı fenerden 7 yemesen beraberlik almana bile gerek kalmiyordu genel averajin içine sictigin icin simdi beraberlik lazim

Konyalı futbolcuların konyasporu düşünüp beraberliğe oynayacaklarinı sanmıyorum.ali koç adam başı 1 er milyon prim çoktan vaat etmiştir .Konya bizi yenmeye çıkacak,ilk yarım saatte maçı koparmazsak her şey olabilir.

Maçın hakemi Arda Kardeşler mi olur yine?

Geri
Üst Alt