⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Muslera
Kaan.. Nelsson .. Apo .. Köhn
Torreira .. Berkan
Barış.. Mertens .. Zaha
İcardi

Başka çare yok

Casper cigaldau çıkar Bir gol atar hepimiz sinir hastası olur bu travmayı asla atlatmayız.beni ndao ve casper korkutuyor , milyonlarca insana bunu yaşatmaya hakkı yoktu Okan buruk ve futbolcularin, önce şampiyon olup hesap sormak gerekli.

Bunu bir gün diyeceğimi düşünmemiştim, ama

Berkan derhal ilk11!
Bu maçta mücadele gücü yüksek, agresif oyuncular oynamalı... Türkler bu macin ağırlığını daha iyi anlarlar ayrıca.

Berkan
BAY
Kerem
Abdül
Lucas

___________Muslera
Kaan.. Nelsson .. Apo .. Köhn
_______Torreira .. Berkan
Barış.. ____Mertens____.. Kerem
____________İcardi

Casper cigaldau çıkar Bir gol atar hepimiz sinir hastası olur bu travmayı asla atlatmayız.beni ndao ve casper korkutuyor , milyonlarca insana bunu yaşatmaya hakkı yoktu Okan buruk ve futbolcularin, önce şampiyon olup hesap sormak gerekli.
Ndao'dan bu kadar korkmayın yahu onda beyin yok. Eski hızı ve fiziği de yok.

Bizim taraftar 2 senede maziyi çabuk unutmuş. 20 sene türlü türlü korkularla gittik kimi zaman yenildik kimi zaman savaştık ama olmadı. Fener maçları böyledir. Adamlarin her sene tek amacı bizi yenmek. Bizim taraftar çabuk fenerlesmis
Sorun yenilmek degilki be renkttas. 10 kişiye hicbirsey oynamamak koyuyor

Muslera- Kaan- Nelsson- Bardakçı- Köhn- Torreira- Berkan- Mertens- Zaha- Kerem(Barış)- Barış(İcardi) böyle bir 11 bekliyorum. Köhn son 2 haftadır falan kötü evet ama unutulmamalı ki o da 2. ligden geldi ve bir anda şampiyonluğa oynayan bir takıma geldi bu atmosferlere falan alışık olmadığından sorun yaşıyor bence, tecrübelenmesi açısından iyi gelecek sezon çok daha iyi bir Köhn olacağını düşünüyorum. Dediğim gibi sakinlik önemli Fb maçında en büyük hatamız buydu ve bundan oyuncu, teknik heyet, Erden Timur dahil tüm yönetim hatta taraftar herkesin hatası vardı tabi hatanın büyüğü ilk önce oyuncu ve teknik heyette o ayrı. Bu maçta bu bakımdan kuşkusuz zor olacaktır ona göre ciddiyeti elden bırakmadan, gereksiz riskler almadan iyi bir oyun ortaya koymalıyız.

bu maçı gereken ciddiyette oynayarak, rahatlıkla kazanacağımızı düşünüyorum.

Bunlar bu kafayla son maçta puan kaybeder. EZİKLER

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golu erken bulamazsak is kötüye dönebilir. Istanbulspor zaten ilk yari 2-3 tane yer ve bu bizim oyunculari kötü etkileyebilir

Biz yenilip fener de kazanamıyormuş. Ne olur acaba o durumda.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tık tık tık dk 30 3 0 yapmamız lazım.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 11'de fizik durumu iyi olan Nelson Davinson Torreira Barış'tı sadece. Bu sayı en az 6'ya yükselmeli. Berkan, Zaha, Kerem, Apo gibi isimlerin bir kısmı 11'e girmeli

Maçın yüzümde oluşturduğu ifade.

16414.webp

Geçen sene güçlü oyunumuz vardı bu sene o kadar güçlü oyunumuz var mı yok çünkü Barış - Mertens üzerinden maçları kazandık.

Geçen sene güçlü oyun neydi rakiplere pozisyon vermeyip orta sahayı geçmelerine müsaade etmiyorduk burada kilit rol neydi Boey-Rashica ama bek kovalayan adam diye dalga geçilen adam dün olsa muhtemelen maç en kötü 1 puanla biterdi.

Bu sene güçlü oyun dediğimiz şey yok şunu artık kavrayın 90 dakikanın 50 dakikası kötü olduğumuz maçı 20 dakikada çözüp bitirdik.

Karagümrük maçı 90 dakikanın 80'inde kötüydük sonuç net pozisyona giremeden kazandık.

Konyaspor'un durumu belli baskı yapmazlar top çevirelim 2-3 oyuncuyla hücum yapalım kornerlerde en fazla 3-4 oyuncu yollayalım böyle atarsak atalım öncelik defans güvenliği olmalı başka bir şey değil.
Noktasına virgülüne kadar katıldığım bir yorum olmuş. Kalite farkıyla bol skor aldığımız maçlar maalesef takımın gerçek kimliğini gizlemiş. Son 4 deplasmanda ilk golü atana kadar geçen sürelere bakmak yeterli.
Konya maçında da dediğiniz gibi yarın yokmuş gibi saldırmak yanlış olur. Arkada açık vermemeliyiz kesinlikle. Adamlar gelmeyecek beraberlik yetiyor onlara. Gol ararken bir kontradan gol yersek ağır söverim takıma.

Geri
Üst Alt