İcardi bence oynamasın. Zaha forvet oynasın. Şu maçtan sonra 11 olmasi rezillik olur. Okan buruk için önemli değil gerçi. Yeterki icardi oynasinMuslera
Kaan apo nelsson barış
Torreira berkan
Kerem mertens zaha
İcardi
İcardi bence oynamasın. Zaha forvet oynasın. Şu maçtan sonra 11 olmasi rezillik olur. Okan buruk için önemli değil gerçi. Yeterki icardi oynasinMuslera
Kaan apo nelsson barış
Torreira berkan
Kerem mertens zaha
İcardi
Sonradan girer
Forvette Zaha ile başlayalım derim, N'Cardi yerine
Oyundan bile çıkarmıyor Ob
o yüzden öyle bişey olmaz
SELAMUN ALEYKÜM
GALATASARAY'I ALLAH'IN İZNİYLE ŞAMPİYON YAPACAĞIZ KONYA'DA
Olması gereken bu ama basimizdaki bunu yapamaz. İcardi sahada oturacam dese yine oynatirForvette Zaha ile başlayalım derim, N'Cardi yerine
SELAMUN ALEYKÜM
son maç performanslarına bakacaksak kimse oynamazİcardi bence oynamasın. Zaha forvet oynasın. Şu maçtan sonra 11 olmasi rezillik olur. Okan buruk için önemli değil gerçi. Yeterki icardi oynasin
SELAMUN ALEYKÜM
Bu yürüdü sahada yav. Torreira dışında herkes kötüydü ama bu topa bile değmedi. Yürümüş zaten sahadason maç performanslarına bakacaksak kimse oynamaz
evet rezil kepaze oynadı ama alternatifi yok maalesefBu yürüdü sahada yav. Torreira dışında herkes kötüydü ama bu topa bile değmedi. Yürümüş zaten sahada
Zaha oynasın zaten. Bu adamın bu halde oynamasını içime sindiremiyorum ki daha gelmeden ben çok istemiştim kendisini çoğu kişi istemiyordu. Burayı iyice cemisgezekspor zannettievet rezil kepaze oynadı ama alternatifi yok maalesef
vinicius gs formasıyla gördüğüm en kötü 2-3 oyuncudan biri, düz 30 metre koşamaz
topla demiyorum ha topsuz bile koşamaz
10 metre düz çizgi çeksek çizgiden taşmadan yürü desek vinisyuz 5. 6. metrede yere düşüp çizgiyi terkederevet rezil kepaze oynadı ama alternatifi yok maalesef
vinicius gs formasıyla gördüğüm en kötü 2-3 oyuncudan biri, düz 30 metre koşamaz
topla demiyorum ha topsuz bile koşamaz
Oyundan bile çıkarmıyor Ob
o yüzden öyle bişey olmaz