⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Hem gs hem konya pasoligim var banada bilet vermedi. Deplasman tarafindan alabilirsin diyor ama orda da bilerler tükenmiş. Hemen yani basimda ki stada giremiyorum. Şansa bak. Tvden izlesem gol olunca sesi önce gelecek. En iyisi kendimi yollara vurayim

Hem gs hem konya pasoligim var banada bilet vermedi. Deplasman tarafindan alabilirsin diyor ama orda da bilerler tükenmiş. Hemen yani basimda ki stada giremiyorum. Şansa bak. Tvden izlesem gol olunca sesi önce gelecek. En iyisi kendimi yollara vurayim

Galatasaray pasoligi olanların bilet alamaması normal. Ama şikebahçe pasoligi olanlar bilet alabiliyorlar mı? Asıl önemli olan bu. Kasımpaşa maçında olanlar ortada. Sahaya atlayıp futbolcularımıza bile saldırabilir artık bu terör örgütün taraftarı.
Sadece Konyaspor pasoligisi olanlar olmalı ev sahibi tribünlerinde.

Zaha daha 10.dakikada kırmızı yiyecek ve tüm taraftarı kendine sovdurteceksin hocam. Demek ki Konya'yı hic iyi analiz edememissin adamlar top süren oyunculara karşı çok zorlanıyor tam Köhn'lük maç.

Ve Barış Alper muhakkak sağ tarafta Guilherme ye karşı oynamalı. Şov yapacaği mac olur eğer öyle olursa.

Galatasaray pasoligi olanların bilet alamaması normal. Ama şikebahçe pasoligi olanlar bilet alabiliyorlar mı? Asıl önemli olan bu. Kasımpaşa maçında olanlar ortada. Sahaya atlayıp futbolcularımıza bile saldırabilir artık bu terör örgütün taraftarı.
Sadece Konyaspor pasoligisi olanlar olmalı ev sahibi tribünlerinde.
Hayir onlarda alamiyor tabiki. Hem fb hem konya pasoligi olanlar bile alamiyor

sosyal medyadaki 3 gündür kafa ütüleyen inanılmaz zeka turnusolu fenerli yorumlarından sonra ekşi sözlük şu başlıkla yıkıldı resmen.şu an ekşinin gündeminin en üst başlığı oldu. sizinle de paylaşmak istedim. galatasaraylı zekası diye bir şey var işte. küfürsüz hakaretsiz karşı tarafın zekasını sıfıra indiren inanılmaz bi tespit. sizlerle paylaşmak istedim kısaca.

Geri
Üst Alt