Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.660
- 7.071
- 718
2-0 da kesmezsin bence
Şu lanet maç aklıma geliyor hep 2-0'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-0 da kesmezsin bence
Hem gs hem konya pasoligim var banada bilet vermedi. Deplasman tarafindan alabilirsin diyor ama orda da bilerler tükenmiş. Hemen yani basimda ki stada giremiyorum. Şansa bak. Tvden izlesem gol olunca sesi önce gelecek. En iyisi kendimi yollara vurayim
Şu lanet maç aklıma geliyor hep 2-0'da
İlk yarısını hatırlamıyorum yav 2-0'dan 2-2 yapmışlardı 10 kişi.Abi nasil bu maç geliyor yav bu maçın ilk yarisi 0-0 bitti![]()
Ustad su maci kimse hatirlamaz nerden aklinda yer edinmiş yavİlk yarısını hatırlamıyorum yav 2-0'dan 2-2 yapmışlardı 10 kişi.
İlk yari iceri 2-0 girmek cok farklı olur üstad. Ben ilk yari 2-0 bitsin dk 70 gibi sokağa çıkarım hafiftenİlk yarısını hatırlamıyorum yav 2-0'dan 2-2 yapmışlardı 10 kişi.
Hayir onlarda alamiyor tabiki. Hem fb hem konya pasoligi olanlar bile alamiyorGalatasaray pasoligi olanların bilet alamaması normal. Ama şikebahçe pasoligi olanlar bilet alabiliyorlar mı? Asıl önemli olan bu. Kasımpaşa maçında olanlar ortada. Sahaya atlayıp futbolcularımıza bile saldırabilir artık bu terör örgütün taraftarı.
Sadece Konyaspor pasoligisi olanlar olmalı ev sahibi tribünlerinde.
Hahah ne bileyim yavUstad su maci kimse hatirlamaz nerden aklinda yer edinmiş yav
Ee senin totem de patladi netcezSıçtık desene
Ben kaybettiğimizde aynı totemi veya kelimeyi kullanmıyorum ki. Sana karaografi uğursuz geliyor da demiştim.Ee senin totem de patladi netcez
17 mactir yenmiyoz mu olm ne olcekBen kaybettiğimizde aynı totemi veya kelimeyi kullanmıyorum ki. Sana karaografi uğursuz geliyor da demiştim.