Ferhat Birlik
Tecrübeli Üye
- 30 Kasım 2008
- 5.130
- 268
- 1.548
İlk golü Konya atarsa ülke nüfusu yarıya düşebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dakika 89'a kadar 1.0 gidip 1.1 bitmesi fikri aklımdan çıkmıyor..İlk golü Konya atarsa ülke nüfusu yarıya düşebilir
Kolpayı bırakalım Ünsal kardeşBugün esnaf o bu dolaştım
1 tane Konyasporlu bile biz Galatasaray’ı yeneceğiz falan demiyor
Herkes beraberliğe razı
Gel Konya’ya dolaşKolpayı bırakalım Ünsal kardeş
Kalp krizi yükleniyorDakika 89'a kadar 1.0 gidip 1.1 bitmesi fikri aklımdan çıkmıyor..
Ne tesadüf bende esnaf ve sanatkarlar derneğine Konya maçını sormak için gitmiştim FeramuzumBugün esnaf o bu dolaştım
1 tane Konyasporlu bile biz Galatasaray’ı yeneceğiz falan demiyor
Herkes beraberliğe razı
Ben de sana koyim o zamanNe tesadüf bende esnaf ve sanatkarlar derneğine Konya maçını sormak için gitmiştim Feramuzumoyum sana koyayım konyaya dediler, tam destek aldım
![]()
Harika bir şiir çerçeveletip odama asacağım, Feramuzumm KısaküreğimDerbiyi kazanamadık diye
Şampiyonluk gitti zannetme
Üstünüzdeki forma güç verir size
Hakkını verin sadece
Ne güzel dedin Feramuzum ama er meydanında umduğunu değil bulduğunu da yiyebilirsinBen de sana koyim o zaman
Baba Konya Fener berbat olmasına rağmen 3 pas üst üste yapamadı. Normalde 6 7 farklı galip gelecek maçı berabere bitirdiler. Defansta da açık veriyorlar tamamen kazanmalarına rağmen. Konya berbat fakat biz Fb maçında saha da yoktuk herkesi tedirgin eden sebep buKonya'nın son 3-4 maçını izledim bunlara yenilmek için baya bir çabalamamız lazım. Bence ligin en kötü 2-3 takımından biri analizini falan yapacak bir durum yok yani. Derbide olduğu gibi orta sahada topuk pasları falan denemezsek, mücadele edersek(bir zahmet) yeneriz.