Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.258
- 58.386
- 3.383
1 dirhem şüphe duyan şerefsizin dik alasıdırMaş sonu Bandırdık yazar mıyız konu başlığına ha ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 dirhem şüphe duyan şerefsizin dik alasıdırMaş sonu Bandırdık yazar mıyız konu başlığına ha ?
Bu maç hiç yoktu yaaa.Oliviera'ya laf ediyorduk , Demirbay bu maç ondan beterdi.Demirbay zayıf ama çevik.evet bazen lakayt ne yazikki.ama ortsahanin gerisinden oyun kurduruyosun leverkusenin 10 numarasına.fb macinda torreira,berkan önlerine demirbay koysa belki kazanacaktık. Karagumruk maçına kadar demirbay ve takım iyiydi gayet.ondan sonra şampiyon olduk havasına girdiler
köhn ortasaha çizgisinden geri gelmezse daha iyi takım defansı içinkonya büyük ihtimal full defans oynayacak ve belki bir atakdan gol buluruz umudu ile maci bitirmek ister. Kontradan gol yememiz icin ben olsam
Kaan — Nelsson - Apo — Köhn
————-Torreira——————
ile hic ileriye gitmezdim.
defans da kalirdim.
en kötü ihtimal 0-0 yada 0-1 0-2 kazaniriz
-Zorbay Bodrum-Corum
-Meler Alanya-Antalya
-Cihan TS-AG 4.Hakem
-Atilla TS-AG
-Numan
Şimdi rahatladım işte
Kaplumbağa reisle Astronot Meral'in bir face app'i güzel olmaz mıydı?Astrolog Meral getir götürünü yapar
Bazı yabancı futbolcular bizde lig bitti havasında takılıyor sosyal medyada. Biri bakıyorsun mücevherat reklamı yapıyor, diğeri oyun story'si paylaşıyor. Bu rahatlığın sebebi ne acaba ?
Son 90 dakikan zaten kariyerine 1 kepa ve şampiyonluk ekleme şansın varken boş boş işlerle meşgul olmak neyin kafası acaba ?