⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Demirbay zayıf ama çevik.evet bazen lakayt ne yazikki.ama ortsahanin gerisinden oyun kurduruyosun leverkusenin 10 numarasına.fb macinda torreira,berkan önlerine demirbay koysa belki kazanacaktık. Karagumruk maçına kadar demirbay ve takım iyiydi gayet.ondan sonra şampiyon olduk havasına girdiler
Bu maç hiç yoktu yaaa.Oliviera'ya laf ediyorduk , Demirbay bu maç ondan beterdi.

konya büyük ihtimal full defans oynayacak ve belki bir atakdan gol buluruz umudu ile maci bitirmek ister. Kontradan gol yememiz icin ben olsam

Kaan — Nelsson - Apo — Köhn
————-Torreira——————

ile hic ileriye gitmezdim.

defans da kalirdim.

en kötü ihtimal 0-0 yada 0-1 0-2 kazaniriz

konya büyük ihtimal full defans oynayacak ve belki bir atakdan gol buluruz umudu ile maci bitirmek ister. Kontradan gol yememiz icin ben olsam

Kaan — Nelsson - Apo — Köhn
————-Torreira——————

ile hic ileriye gitmezdim.

defans da kalirdim.

en kötü ihtimal 0-0 yada 0-1 0-2 kazaniriz
köhn ortasaha çizgisinden geri gelmezse daha iyi takım defansı için

Artık şu maç gelse oynasak kazansak ta bitse şu iğrenç lig transfere seçime baksak euro 24 izlesek acayip daraldım beklemek iğrenç bir duygu ne olacaksa olsun

Modern futbol diyip aslında 3 6 1 oynamak ne kadar mantıklı bilmiyorum hoca boey de yaptigini angelino ve kohn ile de yapmak istedi

Adamı ileri gönderip bir beki oyuna katıp fazla kişiyle hücum etmek hücum seti kurmak istiyor bu taktik zayıf rakiplere ise yarıyor ama eli ayağı düzgün top yapıp arkadaki boşluğa top atan takımlar cezayı kesiyor

Bunu yapman için boey lazim her hızlı oyuncu ile bunu yapamazsın

Bazı yabancı futbolcular bizde lig bitti havasında takılıyor sosyal medyada. Biri bakıyorsun mücevherat reklamı yapıyor, diğeri oyun story'si paylaşıyor. Bu rahatlığın sebebi ne acaba ?

Son 90 dakikan zaten kariyerine 1 kepa ve şampiyonluk ekleme şansın varken boş boş işlerle meşgul olmak neyin kafası acaba ?

Bazı yabancı futbolcular bizde lig bitti havasında takılıyor sosyal medyada. Biri bakıyorsun mücevherat reklamı yapıyor, diğeri oyun story'si paylaşıyor. Bu rahatlığın sebebi ne acaba ?

Son 90 dakikan zaten kariyerine 1 kepa ve şampiyonluk ekleme şansın varken boş boş işlerle meşgul olmak neyin kafası acaba ?

O reklamı paylaşacak elbette kapı gibi sözleşmeler var.
Oyun story'si paylaşmasında bir sakınca yok aksine bence iyi. Çünkü stres değil rahatlık gerekiyor. Stresin elbette vardır ancak stres yönetimi çok mühim bir şey. Fenerbahçe maçında biz rahatlığı geçtim, hayatımda gördüğüm en stresli Galatasaray takımı vardı belki de.

Zorttrolog kadın amacına ulaşmış. Bakın herkes onu konuşuyor. Galatasaray şampiyon olacak dese bu kadar etkileşim kasabilir miydi? Biz şampiyon olduktan sonra kazandığı parayla bir müddet ortadan kaybolup, sonra yine çıkar ortaya etkileşim için.

@Barış Savaş @Feramuz Kayalar @Serhan Artemis Maç'tan önce 1 kafede Maç'ı değerlendiriyoz.Solda ki Barış Savaş onun yanında ki Serhan G. Veren onun yanında ki de Feyamuz Kayalar :D
Zabaaa Gadar dayı | Sivaslı Zabaa gadar dayı ve Hayrettin TikTok'un değişik  insanı ile video çekmiş.😂 | By SivassporFacebook

Geri
Üst Alt