- 3 Haziran 2015
- 56.732
- 65.865
- 4.143
Bundan bize ne yavideodaki konuşan heriflerden ikisini tanıyorum
halktan kopmuş kişiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan bize ne yavideodaki konuşan heriflerden ikisini tanıyorum
halktan kopmuş kişiler
Heavideodaki konuşan heriflerden ikisini tanıyorum
halktan kopmuş kişiler
engelle geç görmezsin ;=)Bundan bize ne ya
Biz şuna kısaca Zaha oynamalı diyelim üstad#kerem normalde ok de hem ne zmndır oynamıyor hem kritik maç, heycandan bütün topları anında icardiye şişirir ztn içardi de adım atacak halde değil kötü olur yani.
tek dileğim konya'nın gol atmaması
o gol müziğini duymak istemiyorum
bu macta onu mu tartıscazBiz şuna kısaca Zaha oynamalı diyelim üstad
bu macta onu mu tartıscaz
zaha köyünde oynasın
kartal sesi veriyorlarMüzik neydi ki şahin-kartal (kuş olan) sesi gibi bir ses veriyorlardı eskide
bu ne epik bi videodur
konya merhamet et
mevlana aşkına
5 tur döneyım
otobüs icin atmıstımyaya gecidi işi acayip sıkıntı bu kadar cahil memlekette.. Kaç kere onumde kaza oldu yaya yol verene arkadan çarpan mi dersin, yol verenin solundan geçmeye çalışıp yayaya çarpan mi dersin .. Ya adam gibi denetlensin ya hiç yapılmasın denetim mekanizması olmayınca tamamen trafiği tehlikeye atiyor
kartal sesi veriyorlar
sonra oo oo oo o o oooooooooooooo
anladın mı o şarkıyı?
Biz şuna kısaca Zaha oynamalı diyelim üstad
otobüs icin atmıstım
yaya gecidi işi acayip sıkıntı bu kadar cahil memlekette.. Kaç kere onumde kaza oldu yayaya yol verene arkadan çarpan mi dersin, yol verenin solundan geçmeye çalışıp yayaya çarpan mi dersin .. Ya adam gibi denetlensin ya hiç yapılmasın denetim mekanizması olmayınca tamamen trafiği tehlikeye atiyor
konu konyaspor otobüsüYayaya yol verince bir tepki gosterenler oluyor kornalar falan .Hatta bir keresinde, yaya bana firca atti yol verdim diyeO nedenle Turkiye'ye geldigimde arac kullanmaktan sakiniyorum artik.
Ulan nerden denk geldim gece gece şu lanet filme çocukluk travmam depreşti
Soktugumun kartalı çalacak çocuğu birazdan
Ekli dosyayı görüntüle 244713