⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

bu ne epik bi videodur

konya merhamet et

mevlana aşkına

5 tur döneyım

bu macta onu mu tartıscaz

zaha köyünde oynasın
1716587552657.webp

bu ne epik bi videodur

konya merhamet et

mevlana aşkına

5 tur döneyım

yaya gecidi işi acayip sıkıntı bu kadar cahil memlekette.. Kaç kere onumde kaza oldu yayaya yol verene arkadan çarpan mi dersin, yol verenin solundan geçmeye çalışıp yayaya çarpan mi dersin .. Ya adam gibi denetlensin ya hiç yapılmasın denetim mekanizması olmayınca tamamen trafiği tehlikeye atiyor

yaya gecidi işi acayip sıkıntı bu kadar cahil memlekette.. Kaç kere onumde kaza oldu yaya yol verene arkadan çarpan mi dersin, yol verenin solundan geçmeye çalışıp yayaya çarpan mi dersin .. Ya adam gibi denetlensin ya hiç yapılmasın denetim mekanizması olmayınca tamamen trafiği tehlikeye atiyor
otobüs icin atmıstım

yaya gecidi işi acayip sıkıntı bu kadar cahil memlekette.. Kaç kere onumde kaza oldu yayaya yol verene arkadan çarpan mi dersin, yol verenin solundan geçmeye çalışıp yayaya çarpan mi dersin .. Ya adam gibi denetlensin ya hiç yapılmasın denetim mekanizması olmayınca tamamen trafiği tehlikeye atiyor

Yayaya yol verince bir tepki gosterenler oluyor kornalar falan .Hatta bir keresinde, yaya bana firca atti yol verdim diye :) O nedenle Turkiye'ye geldigimde arac kullanmaktan sakiniyorum artik.

Geri
Üst Alt