- 28 Temmuz 2019
- 46.764
- 47.902
- 3.633
Adımı astrolog meral yapabilir misinYattım, bakim dedim, yatıyorum yine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adımı astrolog meral yapabilir misinYattım, bakim dedim, yatıyorum yine
Beni de Gastrolog Aziz yap emremmAdımı astrolog meral yapabilir misin
Bir an yanlış okumuşum, dedim forumda konsept baya değişti galibaFeramuz buraya üçlü çektir tayfaya
Oralımmmm1000 sayfa yapacagiz konuyu herkes yazsin biseyler
Umudum fotoroman Necla gelecek galibaHeyecandan ellerim ayaklarım buz gibi oldu.
Senin gibi kalın bir erkeğin, ince hastalığa yakalanması da ne bileyimkırgınlık, iştahsızlık, ishal, kusma. ölüyom lan galiba böyle sayınca kötü gözüktü
Son haftanın derin bir analizi olmuş, keyifle okudum memommmCimbom Şampiyon
Hatay Kümeye
Ben sigara yaktım genelde şeyden sonra adettir UmudumMillet herhalde uyudu kaldı biz heyecandan bayılacağız.
Analiz bizim işimiz AzizimSon haftanın derin bir analizi olmuş, keyifle okudum memommm![]()
İstatistiki verilere dayanarak çıkarımlar yapman bilhassa çok hoşuma gittiAnaliz bizim işimiz Azizim
Adımı astrolog meral yapabilir misin
Geçen sene öyleydim 1-3 oldu halen rahat değildim 1-4 olunca sıcak bir ter boşalması geldi.dakika 80 3-0 önde olursak ancak o zaman rahat olurum bu maçta.
Maça 3-0 önde başlarsak anca o zaman rahat uyurum bu gecedakika 80 3-0 önde olursak ancak o zaman rahat olurum bu maçta.
Umudum masaj salonunda da maç yayını oluyor muGeçen sene öyleydim 1-3 oldu halen rahat değildim 1-4 olunca sıcak bir ter boşalması geldi.