- 28 Temmuz 2019
- 46.766
- 47.904
- 3.633
aferin sana ne ikramiyesi bu kuş ikramiyesi miBugün kaybedersek 800€ para kazanıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aferin sana ne ikramiyesi bu kuş ikramiyesi miBugün kaybedersek 800€ para kazanıyorum
Para çantası dönüp dolaşıp nürnberge kadar geldi emrecim bizlerde ekmeğimizin pesindeyizaferin sana ne ikramiyesi bu kuş ikramiyesi mi
fanatik fenerliler kesin büyük miktar gs kazanir oynamis teseli olsun diye
valla düşme riski varken kapanmaktan başka bişey düşünmezler bence, hatta kontraya bile az adamla çıkarlar. ama bizimki 0-0ken öbür maçlardan onların lehine sonuçlar gelmeye başlarsa dediğin olur ve 3p için bastırırlar. o yüzden 2 duruma da hazırlıklı olmamız gerekio. ama ben ilk 20-25 dkda çözeceğimizi düşünüom
İnşallah gardaşımPres bozuyor bizi evet ama konyada o presi yapacak adamlar yok rtaş bunların yapacagı ancak denemek olur ondada ayvayı yediririz.
Küfür mü istiyorsunBugün kaybedersek 800€ para kazanıyorum
Helal olsun. Neyi düşünüyorsun pekiSıçam citye
Fenerliler gibi olmayın. Onlarda kazanamadigi kupaya süt kupası diyor. Ozaman niye finale kadar ciktinSut kupasına çok değer yükleme ihtiyar.
Son 4.5 saat çok stresliHelal olsun. Neyi düşünüyorsun peki