⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

fanatik fenerliler kesin büyük miktar gs kazanir oynamis teseli olsun diye

Bugün günlerden şampiyonluk
Her yerde her platformda herkes paylaşım yapmalı bugün her yer sarı kırmızı olmalı geçen haftanın tüm acısını bugün çıkaracağız müsterih olalım şampiyon olacağız

Ekli dosyalar

• 20240526_141147.webp
    20240526_141147.webp
    146,3 KB · Görüntüleme: 15
yan pas yerine dikine ve araya oynarsak bol pozisyon buluruz. kayseri maçında konya dikine giden adamlara karşı bir şey yapamadı. tabi hakemler normal şartlarda faul verdikleri poisyonlarda konyalı oyuncuları korumaya almazlarsa bu dediklerim olur yoksa dandun dalan konyalı oyuncular yüzünden iki top bile yapamayabiliriz.

valla düşme riski varken kapanmaktan başka bişey düşünmezler bence, hatta kontraya bile az adamla çıkarlar. ama bizimki 0-0ken öbür maçlardan onların lehine sonuçlar gelmeye başlarsa dediğin olur ve 3p için bastırırlar. o yüzden 2 duruma da hazırlıklı olmamız gerekio. ama ben ilk 20-25 dkda çözeceğimizi düşünüom

Konya ileride top tutamıyor. Defansı da çok açık veriyor. Aslında Pendik bile daha iyi takım Konya dan fakat son Fb maçı yüzünden şuan rahat konuşamıyorum.

Konyada inanılmaz bir gerginlik hakim
Sokaklarda araba sesi bile yok

Eyvah diyorum

Galibiyet golünü atan topcumuzun formasını alicam. Konya kendi kalesine atarsa feramuzdan bana konya formasi almasını isteyeceğim.

Maça durgun başlamamak lazım. İlk yarım saat özellikle gol yesekse baskılı oynamamız lazım. Konya ağır takım kontra şansı az (Karagümrük Kasımpaşa gibi hücum oyuncuları yok) duran top harici zor gol atarlar. 60 dan sonraya berabere felan girersek sıkıntı stres zor biter maç.

Konya'da kapalı bir hava var. Dünde çok git-gel oldu. Bir güneş açıyor, sonra yağmur sonra tekrar güneş.

Maçı stadda izleyeceğim, erken gitmeyi düşünüyorum. Isınırken oyuncuları izlerim, bakalım durumlar nasıl.

Bugün havuza gittim daha sonrasında tam duş almaya giderken duş odalarının 1'inden yüksek sesle Mertens Torreira falan filan sesini duydum.Kapıya doğru yaklaştım sesin geldiği yere doğru.Adam ufacık duş odasında duş alırken ya Maç Özetler'i izliyodu ya da spor kanallarının 1'ini izliyodu :D Manyaklığa bak yav :D

Geri
Üst Alt