- 3 Temmuz 2012
- 138.008
- 86.866
- 5.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saldıracaz bence gol icin ama önemli olan geri dönüşler ve mücadele etmekBunlardan 10 kat daha iyi olan fenerin ilk yarı bize karşı golü yok, yediğimiz gol de net mallık olduğunu düşünürsek full konsantrasyon.
Mal gibi saldırmayalım yeter
SAAAAARRRIIIIIIIIHEP BERABER
SARI KIRMIZI CEKELİM
İkili averaj lig bittikten sonra işleniyorBu Gümrük düşmedi mi neden 16.sirada görünüyor o işi cozemedim
17. gözüküyor renktaşBu Gümrük düşmedi mi neden 16.sirada görünüyor o işi cozemedim
DüştülerBu Gümrük düşmedi mi neden 16.sirada görünüyor o işi cozemedim
SAAAAARRRIIIIIIII
Recebim aman diyim bir an yanlış anladımHEP BERABER
SARI KIRMIZI CEKELİM
a.gucu ile ikili averajda gerideler maclar oynandikdan sonra onlar hesaplaniyor , suan icin gol averajinda onde olduklari icin 16. goruluyor.Bu Gümrük düşmedi mi neden 16.sirada görünüyor o işi cozemedim
Çok hızlı kontra yapacak durumları Yok Konya nın o kadar açık oynamayız gol arasak da. Yalnızca atakları sonlandırma işine dikkat etmemiz lazım muhakkak sona erdirilmeli. Trabzon deslasmanı gibi oynarız muhtemelen kontrollü agresif bir oyun bekliyorum. Umarım istediğimizi alırız.saldıracaz bence gol icin ama önemli olan geri dönüşler ve mücadele etmek
cünkü konya zaten 6-7 kişi geride cakılı oynayacaktır
Nezi bey kupayı kaldıracak mıyız bugünSAAAAARRRIIIIIIII
Bende 16. Görünüyor17. gözüküyor renktaş