⚽ SL 23/24 H:38 | Konyaspor 1-3 Galatasaray | MS | 26 Mayıs | ŞAMPİYON GALATASARAY

Aslında Hatay'ın düşmesini istiyordum çünkü düşünce yok olup gidecekleri çok bariz.

Ama son yaşananlardan sonra Konya'nın düşmesini istiyorum. Hem de bizim elimizden geçerek düşmeleri çok daha keyifli olacak. Beter olsunlar.

Bu saate kadar iyi geldik ama son 15dk geçmiyor gibi...

Ben tansiyon hastasıyım normalde uzatmalara kalınca maç uzatmaları izlemiyorum bazen bazı maçları izlemiyorum

Aman sağlık sorunu olan aşırı stres olan izlemesin

Ben bugün izleyeceğim cunku rahatım içimde bir sıkıntı yok sanki rahat kazanacağız gibime geliyor Ya Allah Bismillah diyelim
Aman başkan dikkatli ol. Bunun sadece spor olduğunu unutmamak lazim

İlk yarıdan atalım golleri
Kokocu holding çocuğunu
Tinerci kargaları
Astroloji orospusunu
Üst üste koyup ŞAMPİYON CİM BOM yazdıralım
Hadi ulan adana manisa kastamonu alayına girsin
24.şampiyonluk

Aslında Hatay'ın düşmesini istiyordum çünkü düşünce yok olup gidecekleri çok bariz.

Ama son yaşananlardan sonra Konya'nın düşmesini istiyorum. Hem de bizim elimizden geçerek düşmeleri çok daha keyifli olacak. Beter olsunlar.
Düşmez ya mke patlar gibi duruyor biz yensek de. Hatay da Rize yi yenecektir.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen haftalarda 5 atarız 6-0 ı egale ederiz diyen yaygın kalabalık yerine ayakları sağlam basan kalabalık olsaydı bu maç önemsizdi şimdi.Derbiyş küçümsedik az tepkilerinde şaşırıp kaldık.
Deplasmanda galibiyeti çok daha rahat alıyoruz onaebeple hiç korkum yok bu maçtan .Ama geçen haftaki maçtan önce yazmıştım son maçta çok iyilerdi dikkat etmek lazım diye.
Velhasıl rahat bir galibiyet bekliyorum

Koca sezon 1 doksan dakikaya sıkıştı. Haydi aslanlar bitirin bu isi.

Geri
Üst Alt