- 27 Ocak 2010
- 132.094
- 97.121
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antepin düşeceğine katılmıyorum.Fener maçında da izledim 10 kişi feneri çok zorladılar Maxim denen hıyar 20. Dakika da hemde itiraz sarısından kırmızı gördü.Fener zor yendi.Fenere kök söktüren Pendik ki son dakika penaltıları yendi yoksa puan alıyorlardı evinde Alanya’ya yenildi.Geçen yendiğimiz Trabzon bu hafta 5 ledi.Başak 0 puan da onu 1-0 yenen Konya lider ki başak 10 kişiydi.Kayseri transfer yapmadı reziliz berabere kaldık öldük bittik dedik ki ben dahil.Adamlar üstüste puanlar aldı hemde galibiyet deplasmanda.GA, ligden düşecektir de sıralamada sondan kaçıncı sırada tamamlayacağı konusu sonraki gelişmelere bağlı. Yine de tahminimden daha iyi gördüm bizim takımı. Demirbay işe yarayacak gibi...
demistikSonuc belli
GSC puan kaybederiz dedigine göre
kırmızı pozisyonunu konusmuyor ne yönetim ne hoca
halbuki fenerliler kazansalar bile konusuyorlar böyle şeyleri
Ne alakasi varrakibin lehine daha önceki posizyon icin faul verdi.
o yüzden kirmizi olmaz orda.
Kurallar öyle renktaş. Oyun içi pozisyonlarda öncesinde VAR devreye girmişse iptal. Sarı da iptal o yüzden. Saçma ama kural bu, zamanında Muslera böyle pozisyonlarda sakatlandı işte.Ne alakasi var
Rakip takim önce el yapti diye gideyim oyuncunun kafasina ucan tekme atim o zaman
El var nede olsa kirmizi olmazmi?
Ne alakasi var
Rakip takim önce el yapti diye gideyim oyuncunun kafasina ucan tekme atim o zaman
El var nede olsa kirmizi olmazmi?
good v2.Şimdi 2 hafta ara.
Bu sürede yeni transferlerimiz tam olarak hazır olur umarım.
Ara dönüşü sırasıyla,
İçeride Samsun,
İçeride Kopenhag,
İstanbul'da Başakşehir,
ve muhtemelen tehir edilen yine İstanbul'da İstanbulspor maçlarını oynayacağız. (Başka bir tarihe erteleme şansları yok gibi bir şey, bir tek o hafta arası maç yok)
Yani, 3-4 ekim Manchester deplasmanına kadar İstanbul dışına çıkmayacağız 1 ay boyunca.
İstanbul ve Başak deplasmanları, hem takımların güçleri hem de İstanbul içi olması sebebiyle bu süreçte denk gelebilecek en iyi deplasmanlar.
Çok önemliydi Antep galibiyeti.