⚽ SL 23/24 H:4 | Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | MS | 2 Eylül

Rakip ligin bana göre en kötü takımı, hele bir savunmaları var evlere şenlik. Bu takıma karşı ilk yarıdan fişi çekip aktif dinlemeye geçmeliydik ama o topu oynayacak oyuncu grubu ve hoca bizde mevcut değil maalesef. Hiç ama hiç beğenmedim bu takımı

Bizde şuan sahada ısınan bu casillasa benzeyen gencoda kim

35’e kadar iyi oynadik saha yerlesimi falan iyiydi

Son 10 dakika 0-1’i oynamakta zorlandik

Mertens ve tete geriye gelmekte zorlaniyorlar

Adamın hazır olmaması takım uyumunu etkiler pas hataları olur uyumsuzluk olur, koşu atar pas gelmez vs. Bu Tete denilen arkadaşın net olarak oyun zekası problemi var, oyun görüşü de hiç yok çok bariz yani. İnşallah yanılırım zira adamla baya yüklü bir sözleşme yaptık, yanılmayı çok isterim.

Bence de takımı komple kötü gösteren orta saha zayıflığı. İyi transfer yapılırsa takım düzelir. Orta saha rakip atağı kesip kendi takımını hücuma kaldırır. Bizim orta saha bizim atağı kesip rakibi atağa kaldırıyor.
Aynen öyle bende bunu diyorum orta sahayı tutabilmek zımba gibi olucak oyunumuz

İcardiye 1 pozisyon bile hazırlayamadım tete-kerem napar kanatlarda

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım 10 numara oynayabilen 8 diye bağırıyor.Mertens yedek olmalı.Ya tekniği iyi 8 bulup mertensşn yerine 10 no oynatacak.Ya demirbayı 10 noya çekip dribling yapıp top kababilen 8 alacaz

Mertens acilen oyundan alinmali. Aldigi butun toplari ezdi.Bi pozisyonda Kerem’in onune salsa topu karsi karsiya kalacakti cocuk gitti geriye dondu.Kerem A’nin da biraz geriye yardima gelmesi lazim. Angelino’nun hem hucum hem savunma performansini cok etkiliyo Kerem’in ice donuk oynamasi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt