- 27 Ocak 2010
- 139.596
- 105.960
- 5.648
hoca BAY Sergio fln izletme bize koy ndombele ziyech i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligde bütün sezon gol yemeyecegiz galiba
valla kötüyü işaretlicektim de skorun hatrına kısmen dedim iyi falan değiliz.
Fb ovuculer sayfalar yavaş ilerliyor hocayı harcayanlar sayfalar yavaş ilerliyor . Aman yavaş ilerlesin de sizler kendinizi şekil sanmayın
angelinhoyu anlayabiliyor musunuz anketi maçtan sonraanketi sol bekten memnunmusunuz diye acsak daha saglıklı olurdu @Emre Altun
Evet. Kazımcan falan deniyor 2 maç hata yapsın futbola küstürürler.Bizim taraftar kadar oyuncusunu çöp yerine sokan bi grup daha yok.
Tete için söylenenler iki hafta önce Demirbay için söyleniyordu.
Birde alt yapıdan genç oyuncu koyulsun falan deniyordu. 10 dk da harcarlar çocukları.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gsc hic sasirtmiyor
Bizim taraftar kadar oyuncusunu çöp yerine sokan bi grup daha yok.
Tete için söylenenler iki hafta önce Demirbay için söyleniyordu.
Birde alt yapıdan genç oyuncu koyulsun falan deniyordu. 10 dk da harcarlar çocukları.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fbye koyayım umrumda mı sence ?Fb süper
ne oynuyormusangelinhoyu anlayabiliyor musunuz anketi maçtan sonra
En azından bir kaç organize atak verkac arapasa kaçan adam. Kenardan ceza sahasi içi dış kısmına doğru yerden paralel pas vs bunun gibi bazi şeyler beklerdim ama geçen senede olmadı bu. Okan bunları yaptırmıyor. Sebebini bilmiyorum ama bunları yapsak geçen sene kötü Anadolu takımlarına karşı son dakikalar ecel terleri dökmezdik. Hocanın bu anlamda ya eksiği var calistiramiyor yada bu oyun tarzını benimsemiyo farklı birsey deniyo gecis oyunu anlaminda ama bunu pek beğendigimi söyleyemem. Geçen sene dahil bunaCL maçı önü-sonu öne erken geçtiysek böyle takılırız zaten, o yüzden garipsemedim. İlk 7 dk iyi başlamıştık, sonra dinlenmeye çekildik. Değerlendirilecek bir maç yok şu an ortada. Kalitemiz lige yetiyor zaten de belli noktalarda eksikliklerimiz var. Onları değerlendirebileceğimiz bir maç olmuyor şu an