⚽ SL 23/24 H:5 | Galatasaray 4-2 Samsunspor | MS | 16 Eylül

hoca BAY Sergio fln izletme bize koy ndombele ziyech i

Bizim taraftar kadar oyuncusunu çöp yerine sokan bi grup daha yok.
Tete için söylenenler iki hafta önce Demirbay için söyleniyordu.

Birde alt yapıdan genç oyuncu koyulsun falan deniyordu. 10 dk da harcarlar çocukları.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet. Kazımcan falan deniyor 2 maç hata yapsın futbola küstürürler.

gsc hic sasirtmiyor
noders5.gif

Lan bu ziyech tam bir tırrek'e benzemiyor mu :d

Oyuna girsin dakika 60 samsun sol bekinin cep telefonunu gasp eder :/

Bizim taraftar kadar oyuncusunu çöp yerine sokan bi grup daha yok.
Tete için söylenenler iki hafta önce Demirbay için söyleniyordu.

Birde alt yapıdan genç oyuncu koyulsun falan deniyordu. 10 dk da harcarlar çocukları.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
👍👍👍👏👏👏 şekil oluyorlar

2. Devre aynı başlarız skor 3-0 kalırsa 55 de değişiklik gelir bence. Yok 3-1 falan olursa 70 e kadar bekleriz.

CL maçı önü-sonu öne erken geçtiysek böyle takılırız zaten, o yüzden garipsemedim. İlk 7 dk iyi başlamıştık, sonra dinlenmeye çekildik. Değerlendirilecek bir maç yok şu an ortada. Kalitemiz lige yetiyor zaten de belli noktalarda eksikliklerimiz var. Onları değerlendirebileceğimiz bir maç olmuyor şu an
En azından bir kaç organize atak verkac arapasa kaçan adam. Kenardan ceza sahasi içi dış kısmına doğru yerden paralel pas vs bunun gibi bazi şeyler beklerdim ama geçen senede olmadı bu. Okan bunları yaptırmıyor. Sebebini bilmiyorum ama bunları yapsak geçen sene kötü Anadolu takımlarına karşı son dakikalar ecel terleri dökmezdik. Hocanın bu anlamda ya eksiği var calistiramiyor yada bu oyun tarzını benimsemiyo farklı birsey deniyo gecis oyunu anlaminda ama bunu pek beğendigimi söyleyemem. Geçen sene dahil buna

Geri
Üst Alt