Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TamamGeçen seneki oyunumuzu arıyoruz şu ana kadar. Takım hazır değil ondan mı yoksa değişen bir iki oyuncu sebebiyle mi bilemiyorum ama görüntü iyi değil. Kalbur üstü her takım bizi çok zorlar.
Ben bundan emin değilim maalesef. Kerem şapkadan tavşan çıkarmasa şuan başka şeyler konusulurdu. Samsuna geçiş oyunu oynamak baskı kurmamak ilginç bir tercih. Çok daha iyi oynamamız gerektiğini düşünüyorum. Karşımıza molde gibi düzeni olan küçük bir takım bile gelse bu oyunla zorlaniriz. Bu maçı kıstas almak yanlış olurHarikayız yahu.
Büyük takım oyunu oynuyoruz artık.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu sene çok izin veriyor rakiplere takım
g.antep bile o kötü haliyle karşı karşıya pozisyon bulmuştu.
Kanatlardan 1, 2 değil bir sürü pozisyon verdik, o yüzden kısmen. Bunu Samsun yapabiliyorsa diğer takımlar da yapabilir. Üzerine çalışılması lazım.Kısmen diyenler 13-0 falan mı bekliyor?
Bence mertensZiyech ısınıyor. Tete yerine girecek muhtemelen oyuna.
ortadakiler çok hızlı topsuz koşu yapınca - pas hatası vs çok hızlı şekilde hücum yememize neden oluyor. Angelino özellikle çok kaldı ileride bu şekilde. bazen dayı kaldı.Skor iyi de, Samsun'a nasıl bu kadar rahat rahat pozisyon veriyor bu takım inanılır gibi değil. Moldeye veriyor, hadi sistem takımı dedik, samsun da muhteşem sistemle oynuyor, Okan hoca şunu bir çözemedi gitti