⚽ SL 23/24 H:5 | Galatasaray 4-2 Samsunspor | MS | 16 Eylül

3 attığımız maçta İcardiyi pozisyona dahi sokamadık, uzun zamandır olmayan bir durum.Tuhaf bir ilk yarı oldu. Geçen yıldan beri her maç gol kaçırma rekoru kırıp genelde xg altında kalırdık. Bugün tam tersi oldu darısı cl ye.

Kerem'in bu performansı sürpriz değil

Zaha, Ziyech alındı formayı bırakmak istemiyor

Tete’yi de beğendim, Demirbay’ı da
Ama verdiğimiz bu pozisyonları CL’de affetmezler, orada daha dengeli bir oyun olur diye düşünüyorum ama yine de dikkatli olmak lazım

Dediğimi anlamadın sanırım. 5 0 olan maçta bile taraftar kac defa biliyorum güzel hareketlere tepkiler veriyorlar. Tezaruhatlari daha ateşli oluyo. Erken gol gelmiş olabilir ama tribünler uyuyo çünkü top bile tutamıyoruz. Oynadığımız oyunu beğendiysen saygı duyarım ama ben memnun olmadım bu oyundan
CL maçı önü-sonu öne erken geçtiysek böyle takılırız zaten, o yüzden garipsemedim. İlk 7 dk iyi başlamıştık, sonra dinlenmeye çekildik. Değerlendirilecek bir maç yok şu an ortada. Kalitemiz lige yetiyor zaten de belli noktalarda eksikliklerimiz var. Onları değerlendirebileceğimiz bir maç olmuyor şu an

+8 averaj oldu çift haneye çıkaralım

Milli takım dönüşü kazanmak önemli. Kötüyüz falan umrumda değil, yavaş yvaaş oturur

Icardiyi yormadan 60 da çıkaralım çarşamba maç var. Icardi mertens tete dışarı ndombele ziyech bakambu içeri. Son iki değişiklikte kerem - barış torreira - kaan

İyiyiz ama kanatlardan her geldiklerinde sıkıntı yaşadık Kopenhag işlemez ins buraları

ligde bütün sezon gol yemeyecegiz galiba

Bizim taraftar kadar oyuncusunu çöp yerine sokan bi grup daha yok.
Tete için söylenenler iki hafta önce Demirbay için söyleniyordu.

Birde alt yapıdan genç oyuncu koyulsun falan deniyordu. 10 dk da harcarlar çocukları.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beklentim
Dk45 Kaan-toreyra ve mertens-dombele

Dk65 kazimcan-anhelino ve tete-ziyaş

Olacak olan 70dk kadar 0 degisiklik

Milli maç arasındaki dönüşler zordur. Bence gayet yeterli oyunumuz. Ayrıca futbolcuların aklı bence cl maçında. Kendilerini orada göstermek isteyeceklerdir. Bugün demirbay çok iyiydi. Sonunda yürüyen adam olivierayı görmüyoruz. Daha ndombele ve ziyech var. Zaha var. Daha ne istiyoruz anlamadım. 90 dk boyunca rakip yarı alanında mı oynayalım. Angelino defansı kötü belli. Ona da Kazımcan ile çözüm bulunur. İç karartmaya ya da takımı gömmeye gerek yok. Şu anda destek zamanı.
Yok hocam.yuz de yüz tempo yapmalıyız . 🙂

Geri
Üst Alt