Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.244
- 16.245
- 1.578
Geçen seneden farkımız çok pozisyon veriyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ardinda kazim olmazsa sikinti olacak.ziyech bildogin oynamaya gelmiş
zahayi da buna monte edersek bizi kimse tutamaz
SM-M515F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fizik olarak kötüyüz. Orta saha çok kolay geçiliyor. Çözüm bulmamız lazım.
Olur mu hic, beyefendiyi Kerem Akturkoglu bozuyor. Zaten kotu oynayan herkesi ne hikmetse Kerem bozuyor.suan oynanan futbola ket vuran sadece hocadir. kazim ile baslasa bu kadar berbat bi futbol izlemeyecegiz adim gibi eminim. boeyin kanadi gibi bi sekikde ileri geri kontrol saglayacagiz. ama angelinho bey ile ne ileri ne kanat organizasyinu ne defans ne etkili orta ne sut ne oyun kurulumu hic bjsey yok
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ite kaka gidiyorduk.ama ilerde baskiyla oynuyorduk kaptigimiz toplardan atiyorduk.gecen sene bu haftalarda nasıldık oyun olarak ?
Yine kuşlar cikmis piyasaya.sanchez,ndombele,ziyech ve zaha 11e girince çok aglatacagiz
kesinlikle katılıyorum. dayı kopardı maçı ilk yarıda takımı iten adam rolüyle3 lü keremin hakkıydı
Sorun net belli,sol bek!Adamlar ezberlemiş, direkt oraya yoğunlaşıyorlar.Havadan yerden fark etmiyor,her türlü alan ve zaman buluyorlar orada.Geçen senenin başında bile biz bu kadar kötü değildik emin olun. O zaman ben diyordum kesin şampiyonuz diye çünkü çok diri ve savunma iyi oyun oynuyorduk orta sahada adam geçmiyordu topu hemen kapıyorduk. Hücumdaki ilerleyen haftalarda düzelmişti. Ama bu seneden umutlu değilim açık söyleyeyim. Çok kolay pozisyon veriyoruz orta sahamız rahat geçiliyor sıkıntılı bir futbol oynuyoruz.
Benim bildiğim Cimbom ilk haftalarda hep kör topal ilerler sonradan açılır. Şu an iyi gidiyoruz fikrimce. Bu takım daha açılacak. Ziyech, Ndomble ilk 11'e girsin helegecen sene bu haftalarda nasıldık oyun olarak ?