⚽ SL 23/24 H:5 | Galatasaray 4-2 Samsunspor | MS | 16 Eylül

Güzel bir galibiyet oldu

Üstünlük kurdugumuz anlar oldu ama büyük bir bölüm de sakin oynamaya calistik kopenhag maci düsünülerek

2.yarinin başındaki saçma gol ortsahayi düşürdü.torreira etkisizdi bugün,kerem demirbay 2.yari yoruldu.cunku ortsahada tek başına didindi

Angelino ve Tete'nin kendi çizgilerine fazla yakın durmalarından mıdır çözemedim ama şu orta sahadaki boşluğu halletmemiz lazım.

Artık kendimizi sağda Ziyech'e sol bekte Kazım'a hazırlayalım. Ne kadar erken yaparsak o kadar iyi atlatırız.

Kadro tartışmaları saçma.kazimcanda oynar.angelinonun 2.yarinin sonlarında ortsahaya verdiği pas mükemmeldi.adam kalite, calimda yemiyor

Olur mu hic, beyefendiyi Kerem Akturkoglu bozuyor. Zaten kotu oynayan herkesi ne hikmetse Kerem bozuyor.
keremde bozuyorda ilerde pas zamanlamasi ile bozuyor biseyler yapiyor yinede. bu solbek takintisi canimi sikiyor. ve baris alper ile cift forvet cok can sikici.suan kazim olsa cizgiye 10mere inmisti. gectim onu defansta mucadele etmisti yine gectim merkeze deplase olup oyunu akitmisti. sayin solbekimiz don geri, ve uzunca at icardiye baska bildigi yok bunun.

SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım defansı beni CL için korkutuyor

Heves kırıcı skorlar alabiliriz

Mertens yerine Zaha, Tete yerine Ziyech ilk 11'e girecek diye düşünürsek. Acaba sahaya nasıl dizileceğiz? Orta saha Torreira- Kerem D.,- Ziyech, kanatlar Zaha-Kerem'mi? Yoksa Kerem yada Zaha'dan biri 2. forvet gibi olup diğeri sol kanat, Ziyech sağ kanat mı?

Kondisyon berbat, oyuna hükmedemediğimiz gibi rakibe de çok kolay geçiliyoruz. Bu oyunla nasıl olacak bilemiyorum. Torreira hariç dirençli adam yok.

—————Muslera
Boey-Nelson-Abdül-Kazımcan
—————Toreira
—-Dombele——Demirbay
Ziyech—————————Kerem
—————-Icardi

Olması gereken kadro budur
Taktik de hep önde basma değil, yeri geldiğinde basma ama genelde pozisyon alma olmalı

Değişiklikler belli
Muslera-Günay
Ziyech-Tete-Barış
Demirbay-Oliveira
Dombele-Mertens
Icardi-Bakambu
Kerem-Zaha
Kazımcan-Angelino
Nelson-Davinson
Abdül-Kaan
Toreira-Kaan/Eyüp?
Boey-Dubois gönderilince umarım Boey’e bir şey olmaz