SL 23/24 H:6 | Alanyaspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül

Gelelim şike yaptığı iddiasıyla dönemin UEFA organizasyonlarından men edilen takımın maçına.

Söz konusu takım önce CAS'ta itiraz davası açmış sonra sebepsiz yere geri çekmişti.

Vallahi enteresan.

Bu arada yine maç başlamadan gariplikler kaleci sakatlanmaları falan. :ddd

Gelelim şike yaptığı iddiasıyla dönemin UEFA organizasyonlarından men edilen takımın maçına.

Söz konusu takım önce CAS'ta itiraz davası açmış sonra sebepsiz yere geri çekmişti.

Vallahi enteresan.

ertugrul volkan babacan gibi bunların maclarda kaleyi boş bıraktıgı icin cok önemsiz sakatlık

Puan kaybı yoğun mesainin tüm yorgunluğunu alacaktır. Bu akşam tamamı fenerli iş yeri servisimden bu akşam sizi sinkaf edecekler deyip kapıyı çarpıp indim umarım yarın pişman olmam.

fener bedavadan gol atacak.
futbolun adaleti de kalmadı. şu ana kadar kayıpsız gitmeleri balın ötesinde.

ömer erdoğan yerine herhangi biri olsa lider kalırdık

Ertuğrul oynarsa satar dedik şimdi kesin Yusuf sıçacak maçta.

F6zZ2JkXcAAm78U

Alanya iyi takım, bu maçta şikecilerin hakem üçlüsü var / avar, iyi çalışmazsa puan kaybı olur.

Bizim maça kadar puan kaybi yaşamadan gelirler hiç ümidim yok anadolu dan bu sene
Kayserispor'un transfer tahtası açılsın diye bir çok bağışçı yardım ederken, fb kulübü de senet vermiş.

Diğer taraftan, Fb başkanının holdingi, Bjk stad isim sponsoru oluyor.

Bunlar bildiklerimiz. Kim bilir diğer Anadolu takımları ve yöneticilerinin ticari hayatları ile ilgili nasıl bir trafik var.

Normalde yapılanlar yasal tabiki ama yarışmacı bir ortamda nasıl olur? Rakibine sponsor oluyorsun.

Dolayısıyla, köklü camiası ve taraftarı olan takımlar ile yapacakları maçlar dışında ben de puan kaybı beklemiyorum.

İşin hakem ve var boyutuna değinmiyorum bile.

Yapmamız gereken bizim de her maçı kazanmak. Başka da bir şey yok.

Atilla oglani bugün çok çalışacaktır fenere. Ortada olan pozisyonları fener lehine calacaktir. Mamalı bu herifleri bitirmeden türk futbolu duzelmez

Vallahi enteresan.

İddaa değil, tescillenmiş şikeci.

alanya 3 pt alamıyorsa şunlardan
kapatılsın

yalnız bunların kadroları ismail kurmuyor bence al bunu oynat diyorlar gibi : )

bu maçı fener kazanamaz normal şartlarda ama kazanmasını sağlayacaklardır.

Geri
Üst Alt