⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Mertens yerine başka biri lazım bugün pili bitti doldurana kadar 1 hafta geçer.

Katiliyorum ve neden Oliviera'yi denemiyoruz ki ? En azindan 8 numaraya da yardima gelebilir diger alternatiflere oranla. Duruma gore ikinci yari son 20-30dk Ziyech ile degisirler.

Ama muhtemelen BAY ile baslayacak.

bu hakem atamaları birgün patlayacak bakalım nezaman,erden baskanın konusacam dedigi muhabbet hakemlerle ilgiliydi bence

Sorunumuz bu zaten. Dun @Kağan Koç 'a da yazmistim...

Kime baksak "hazir degil" , "hazir gelmedi", "kilosu var" ... Abi bu nasil istir yaf ? Munferit 1 oyuncu falan hadi olur bu da diyelim ki sonradan gelen bir isim olsun. Baydi artik kimi yoklasak "acaba oynar mi?" diye altindan cikan ilk aciklama/cevap/analiz hazir olmadigi buna sebep de fit olmadigi ya da antrenman eksiginin oldugu. Guzel kardesim, ucuza alip kapatmadik biz bu transferde hic bir oyuncuyu hadi Tete bir nebze kalite/fiyat acisindan ki onunda maasi/imza parasi var.. Neyse, neden boyle bir planlama yapildi ? Onu gectim, ortasahamiz baya zayifken neden en kritik noktaya son hafta ve hazir olmayan bir oyuncu alindi ? Bana bu karakter olayi da arasirmalarda tirt/firt geliyor. Nacizane.

Hoca bence şöyle bir kadroyla çıkacak. Muslera kazım apo nelsson boey torreira oliveira kbay kerem tete ıcardi. Nelsson yerine sanchezide koyabilir. Açıkcası puan kaybı kokan bir maç umarım kazanırız.

Son düzenleme:
Ne alaka ya boklamaya yer arıyorsun işte

Sana kalsa her maç sonrası 10 tane adamı kovucaz

Kerem, Mertens vs hepsi kötü
Kotu oynayınca kötü demeyeyim mi. Kerem Antep maçında iyiydi gol attığı için değil çok top kaptirmadigi için beğendim. Mertens Kopenhag maçında en iyi oynayan idi ama adamın belli bir gücü var.

hafta içi de mi maç var yaw.

zaha 11 başlar umarım

Kotu oynayınca kötü demeyeyim mi. Kerem Antep maçında iyiydi gol attığı için değil çok top kaptirmadigi için beğendim. Mertens Kopenhag maçında en iyi oynayan idi ama adamın belli bir gücü var.
Her maç Kerem, Mertens diyorsun, istisnasız her maç. Başka da diyorsundur da dikkat etmedim.

Haterlık ötesi bir şey

Geri
Üst Alt