- 25 Ocak 2010
- 53.280
- 38.764
- 3.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens yerine başka biri lazım bugün pili bitti doldurana kadar 1 hafta geçer.
Mus
Boey Nel Apo KK
Tor KerD
Tete Ziy KerA
Ica
Hacı bu mertensi durmadan 11 yapmayın. Bu herif 37 yasindaMuslera Boey Davinson Apo Kazimcan Torreria Oliviera Mertens Kerem Tete İcardi
Hacı bu mertensi durmadan 11 yapmayın. Bu herif 37 yasinda
Yav bunlar ekmek yemiyor muYazmayalim da dayı, yerine oynayacak adamlar da kondisyonsuz
Herifteki haterlık bitmiyorHacı bu mertensi durmadan 11 yapmayın. Bu herif 37 yasinda
Geçen maç iyi oynadı dedik herif terminator degilHerifteki haterlık bitmiyor
Ne alaka ya boklamaya yer arıyorsun işteGeçen maç iyi oynadı dedik herif terminator degil
Kotu oynayınca kötü demeyeyim mi. Kerem Antep maçında iyiydi gol attığı için değil çok top kaptirmadigi için beğendim. Mertens Kopenhag maçında en iyi oynayan idi ama adamın belli bir gücü var.Ne alaka ya boklamaya yer arıyorsun işte
Sana kalsa her maç sonrası 10 tane adamı kovucaz
Kerem, Mertens vs hepsi kötü
Her maç Kerem, Mertens diyorsun, istisnasız her maç. Başka da diyorsundur da dikkat etmedim.Kotu oynayınca kötü demeyeyim mi. Kerem Antep maçında iyiydi gol attığı için değil çok top kaptirmadigi için beğendim. Mertens Kopenhag maçında en iyi oynayan idi ama adamın belli bir gücü var.