⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Adamlarla maçımız olduğu gibi birde Dubois verip güçlendirdik genelde bizden gidenler bize karşı şov yapıyor biraz sakıncalı bir maç olacak gibi gözüküyor.
ilk asistini geçen maç yaptı bile bize de sıkıntı net çıkartır çağdaş bekleri iyi kullanıyor oyunda. Birde üstte de yazdım çağdaş okan hocaya ters geliyor oyun olarak oda sıkıntı.

mertensi dinlendirmeli, dombili ve zahaya tempo kazandırmalı

güwenç
boey...sanchez...bardakcı...karataş
torreira...ndombele
tete.......ziyech.......zaha
icardi​

Eyüp Aydın ilk11 olmasa dahi bu maçta görmek iyi olabilir.

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Kazimcan
Oliveira Torreira Demirbay
Ziyech Icardi Zaha

Oyunun gidisatina:
Demirbay out, Ndombele in
Zaha out, Akturkoglu in
Ziyech out, Tete in
Mertens bu maçta dinlendirilmeli.

Mertens'i 11'e yazmaktan vazgeçmediği sürece her maç risk artık. Keza Ziyech de hazır değil 11 için. İlk yarıyı gerekirse rolantileye alıp, 2. yarı Mertens,Ziyech, Zaha hamleleri ile maçı alırız.

Niye Pazar oynamıyoruz diye federasyona sövecektim ama şimdi fikstüre baktığımda hafta arası maçımız olduğunu gördüm. Bu dönemde İstanbul dışına çıkmayacağımız için çok şanslıyız.

Muslera
Boey nels apo kazımcan
torreira ndombele
tete kerem a. zaha
icardi

nels yerine sancheze de forma verebilir dicem cünkü 3 gün sonra istanbulspor maçıda var.
kazımcanda hem 3 yerli olayından hemde 3 günde bir maçtan dolayı süre alması gerektiğini düşündüğümden. Angelino'ya kesik anlamında koymadım.

Mertens falan bayağı yoruldu bu maç 11 başlamaması lazım, o kadar derin kadromuz var başak maçında rotasyon bekliyorum

Muslera
Boey - Davinson - Abdül - Kazım
Torreira - Kerem
Tete - Ziyech - Zaha
Icardi​

Aktürkoglu çok yıprandı, bu maç dinlendirilirse iyi olur. Performansından bağımsız psikolojisi iyi değildir

Hoca 4-2-3-1’i bozmayı düşünmüyor, Tete formayi hak etti yorgun da degil 11 başlar

Ziyech ve Zaha’nın da maça ihtiyaci var

Daha iyi olacağız sık maç oynamak bize iyi gelecek rotasyon şansımız fazlasıyla var

Geri
Üst Alt