⚽ SL 23/24 H:6 | Başakşehir 1-2 Galatasaray | MS | 23 Eylül

Full istanbuldayiz bu ay bu iyi bir sey. Bizim takim sanilanin aksine bence sık mac yapmayi tercih edecek oyunculardan kurulu. Kadromuz da derin. Sol beke kazimcan hamlesi ve mertens yerine ziyech hamlesiyle cikilabilir. Mutlaka 3 puan almaliyiz.

Mertens falan bayağı yoruldu bu maç 11 başlamaması lazım, o kadar derin kadromuz var başak maçında rotasyon bekliyorum

Muslera
Boey - Davinson - Abdül - Kazım
Torreira - Kerem
Tete - Ziyech - Zaha
Icardi​

Aktürkoglu çok yıprandı, bu maç dinlendirilirse iyi olur. Performansından bağımsız psikolojisi iyi değildir

Hoca 4-2-3-1’i bozmayı düşünmüyor, Tete formayi hak etti yorgun da degil 11 başlar

Ziyech ve Zaha’nın da maça ihtiyaci var
2 hazır olmayan adamı oynatmak bence büyük kumar. zaha-ziyech sonradan girse daha faideli olurlar bence

hatta icardiyi de sayabiliriz o da hazır değil

kerem başakşehiri sever skor yapacaktır

Reis gidip uefayi almayacaksak ,lig de ilk iki önemli 🫤
Tamam rakipler 20 m euroluk takımlar hep

Bizim tek oyuncunun maaşıyla takım kuruyorlar

Aksi bir ihtimalde zaten hoca 5 dk kalamaz takımın başında

Zaten şu kadroyla ligi dağıtamazsak başarısızın önde gideniyiz.

Hocanın sarsılması lazım.

Tamam rakipler 20 m euroluk takımlar hep

Bizim tek oyuncunun maaşıyla takım kuruyorlar

Aksi bir ihtimalde zaten hoca 5 dk kalamaz takımın başında

Zaten şu kadroyla ligi dağıtamazsak başarısızın önde gideniyiz.
Kadro gereksiz şişkin lig için ama geleceği olanda bir kadro bence ,Hoca değişimi gibi şeyler ne kadar mantıklı olur kestiremiyorum ,yabancılar ligin kevaşeliğini kaldıramıyor genelde.

Kadro gereksiz şişkin lig için ama geleceği olanda bir kadro bence ,Hoca değişimi gibi şeyler ne kadar mantıklı olur kestiremiyorum ,yabancılar ligin kevaşeliğini kaldıramıyor genelde.
Valla kim ne dersin bizi geçen sene Icardi şampiyon yaptı, onun çıktığı herhangi başkasının girdiği senaryoda belki olabilirdik ama çok zor olurduk.

Burada hocanın payı onu ligde oynatmaya ikna etmesi olmuştur ve sistem olarak da ön alan presiyle rakibi dengesiz yakalamak dışında pek bir şey yapmıyoruz. Geçen seneden beri yazıyorum çok pasla gol atmayı öğrenmek zorundayız.

Ligde bu dediklerime ihtiyaç olmuyor ama her mevkide aslı yedekli gayet iyi oyuncular var, bu oyuncuları istemedi de alındığını düşünmüyorum Vecino, Dombele dışında.

nelson boey kerem angelinyo muslera dinlendirilsin. orta saha 3'luye dönsün artık.

------------------günay----------------
kaan-------sanchez------apo---kazım
---oliviera-------toreria----demirbay
tete----------icardi--------bakambu

Kopenhag üzerine sevimsiz Çağdaş'ın sıkıcı taktiğini çözmeye uğraşacağız. Ayrıca nasıl bir 11 çıkacak, o da merak konusu. Muhtemelen Samsun maçı 11'i ile devam ederiz gibi ama CL sonrası fizik ve mental açıdan düşüş olacağı bir gerçek. Ikına sıkına da olsa kazanmak zorundayız.

SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla kim ne dersin bizi geçen sene Icardi şampiyon yaptı, onun çıktığı herhangi başkasının girdiği senaryoda belki olabilirdik ama çok zor olurduk.

Burada hocanın payı onu ligde oynatmaya ikna etmesi olmuştur ve sistem olarak da ön alan presiyle rakibi dengesiz yakalamak dışında pek bir şey yapmıyoruz. Geçen seneden beri yazıyorum çok pasla gol atmayı öğrenmek zorundayız.

Ligde bu dediklerime ihtiyaç olmuyor ama her mevkide aslı yedekli gayet iyi oyuncular var, bu oyuncuları istemedi de alındığını düşünmüyorum Vecino, Dombele dışında.
Dün özelinde stresliyiz
Bu kadro gidip orda 3 atar gelir
Geçen senede içerideki maçlarda zorlanıyorduk ne hikmetse

Cl özelinde kura şansımız aşırı cacık
Manu dün 3 attı mesela ,bayern kimden grupta 3 yemiş evinde bakmak lazım mesela ,bizde gittik ilk maçtan rakibimizle oynadık ,rahatta bir galibiyet alabilirdik
Enseyi maç esnasında kararttım ama genelde hala umutluyum ben açıkcası

İlk seneden gruptan cl için çıkamasakta başarısız diyemem (3.olamassak seneyi göremez Okan-klasik türk takımı bugu)

Rotasyonun işe yarayacağı maç olur sanchez, tete, zyech, kazımcan, oliviera

Muslera
Boey Sanchez Apo Kazım
Torreira ironbay
Tete Kero zaha
İcardi

Dün özelinde stresliyiz
Bu kadro gidip orda 3 atar gelir
Geçen senede içerideki maçlarda zorlanıyorduk ne hikmetse

Cl özelinde kura şansımız aşırı cacık
Manu dün 3 attı mesela ,bayern kimden grupta 3 yemiş evinde bakmak lazım mesela ,bizde gittik ilk maçtan rakibimizle oynadık ,rahatta bir galibiyet alabilirdik
Enseyi maç esnasında kararttım ama genelde hala umutluyum ben açıkcası

İlk seneden gruptan cl için çıkamasakta başarısız diyemem (3.olamassak seneyi göremez Okan-klasik türk takımı bugu)
20-30 dk oynadığımız topla ŞLde maç kazanamayız, full konsantrasyon gerekiyor.

Zaten şu seviyeleri kaldırabilsek lig kendiliğinden çözülecektir ama demek istediğim bu boktan lig için böyle kadrolara gerek yok.

Oyuncuların fizik kaliteleri düşük olacaksa ve bunu yükseltemeyeceksek, üst seviye oyuncu almak da gereksiz.

30 dk oynadığımız topla ŞLde maç kazanamayız, full konsantrasyon gerekiyor.

Zaten şu seviyeleri kaldırabilsek lig kendiliğinden çözülecektir ama demek istediğim bu boktan lig için böyle kadrolara gerek yok.

Oyuncuların fizik kaliteleri düşük olacaksa ve bunu yükseltemeyeceksek, üst seviye oyuncu almak da gereksiz.
Sançez ve ndombele takima girdiğinde lig çözülür bizim adımıza

Bjk traş ,trabzon daha yükselişte ve klasik fb var her sene ne hikmetse şampiyonluk kovalayan

Cl dönemini atlatırsak (darbesiz) kurtarırız seneyi .

Ama sana katıldığım biz gereksiz isimli transferlere girdik sürekli ,zaha ve ziyeş en belirgin gereksiz transferler benim gözümde açıkcası.

Neyse bakıcaz görücez ne getirecek gelecek ,olan bu buna sahip çıkalım 🫤

Bakambu
Kerem-Ndombele-Tete
Torreira-Sergio
Kazım-Apo-Sanchez-Boey
Günay​

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Kazımcan
Torreira Kerem
Tete Oliveira Kerem
Icardi

Kadromuz United'dan çok daha kötü onu söyliyim. Hazır olmayan bir kamyon adam var.

Türkler kalite olarak kötü tamam da fizik olarak hepsi kamp gördü. Yabancıların çoğu fizik olarak hazır değil. Zaha'yı Palace'ta sakat sakat oynatmışlar sakat geldi biraz oynattık yine sakatlandı. Mertens yaşlı 45 dakikadan fazlasını kaldırmıyor. Ndombele'nin maç eksiği var ve kilosu çok. Ziyech de kamp yapmadı. Sergio zaten geçen sezon da sırıtıyordu. Icardo'nun hala kilosu var. Bunlar hazır hale gelmeden Barış'ı Kerem'i kesmen zor.
Manchester’dan puan almayi kolay sanan insanlar var. Tek umudum Boey’nin Rashford ile eslesecek olmasi. O kanatta baska bir bekimiz olsaydi isimiz cok zordu. Futbolda tabi ki mucizeler, beklenmedik sonuclar cikabiliyor ancak iki macta da puan beklemiyorum. Copenhagen ise evlerinde onlardan puan alabilir. Bu yuzden ucunculuk icin tek sansimiz Copenhagen’i deplasmanda yenmek.

Bizim ilk onceligimiz takim olmak ikincisi de fizik formumuzu yukariya cikarmak olmali.

Artik ben de yavas yavas Okan hocanin ekibinin fizik kondisyon hazirlamada yetersiz oldugunu dusunmeye basladim.

Ayrica Icardi’nin kilolari icin bir konusma yapilmasi lazim. Resmen cevikligini kaybetti. 10 milyon euro maas alan adamin boyle bir fiziksel durumda olmamasi lazim.

Ndombele’den zaten hic umudum yok. Bence sokaga atilmis 3 milyon euro.

Son olarak da bu gecis oyununu birakmak lazim. Gecis oyunundaki tempoyu kaldirabilecek bir fizik kalitemiz yok.

Biraz negatif gibi oldu ama ben zaten CL’de bu sezon pek bir basari beklemiyordum.

Bu kadro ligi zaten domine eder. CL’de ucunculuk sansimiz da hala devam ediyor. Zaha, Ziyech ve Tete’nin formlarini uste cikarabilirsek ligin bitimine 5-6 hafta kala sampiyon oluruz.

Geri
Üst Alt