Hayrican Abacı
Kırmızı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.477
- 1.491
- 1.253
Angelino ve mertens kulübeye yeter artık şu mertensi son yarım saat kullan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis gidip uefayi almayacaksak ,lig de ilk iki önemliBu maçı yendik diye seviniriz, ligde başarılı olmakla bir bok olduğu yok zaten, 250 m euroluk kadro 100 m euroluk bile takım değil sahada
Çağdaş muhtemelen Kopenhag gibi oynamaya çalışacaktır
2 hazır olmayan adamı oynatmak bence büyük kumar. zaha-ziyech sonradan girse daha faideli olurlar benceMertens falan bayağı yoruldu bu maç 11 başlamaması lazım, o kadar derin kadromuz var başak maçında rotasyon bekliyorum
Muslera
Boey - Davinson - Abdül - Kazım
Torreira - Kerem
Tete - Ziyech - Zaha
Icardi
Aktürkoglu çok yıprandı, bu maç dinlendirilirse iyi olur. Performansından bağımsız psikolojisi iyi değildir
Hoca 4-2-3-1’i bozmayı düşünmüyor, Tete formayi hak etti yorgun da degil 11 başlar
Ziyech ve Zaha’nın da maça ihtiyaci var
Tamam rakipler 20 m euroluk takımlar hepReis gidip uefayi almayacaksak ,lig de ilk iki önemli![]()
Kadro gereksiz şişkin lig için ama geleceği olanda bir kadro bence ,Hoca değişimi gibi şeyler ne kadar mantıklı olur kestiremiyorum ,yabancılar ligin kevaşeliğini kaldıramıyor genelde.Tamam rakipler 20 m euroluk takımlar hep
Bizim tek oyuncunun maaşıyla takım kuruyorlar
Aksi bir ihtimalde zaten hoca 5 dk kalamaz takımın başında
Zaten şu kadroyla ligi dağıtamazsak başarısızın önde gideniyiz.
Valla kim ne dersin bizi geçen sene Icardi şampiyon yaptı, onun çıktığı herhangi başkasının girdiği senaryoda belki olabilirdik ama çok zor olurduk.Kadro gereksiz şişkin lig için ama geleceği olanda bir kadro bence ,Hoca değişimi gibi şeyler ne kadar mantıklı olur kestiremiyorum ,yabancılar ligin kevaşeliğini kaldıramıyor genelde.
Dün özelinde stresliyizValla kim ne dersin bizi geçen sene Icardi şampiyon yaptı, onun çıktığı herhangi başkasının girdiği senaryoda belki olabilirdik ama çok zor olurduk.
Burada hocanın payı onu ligde oynatmaya ikna etmesi olmuştur ve sistem olarak da ön alan presiyle rakibi dengesiz yakalamak dışında pek bir şey yapmıyoruz. Geçen seneden beri yazıyorum çok pasla gol atmayı öğrenmek zorundayız.
Ligde bu dediklerime ihtiyaç olmuyor ama her mevkide aslı yedekli gayet iyi oyuncular var, bu oyuncuları istemedi de alındığını düşünmüyorum Vecino, Dombele dışında.
20-30 dk oynadığımız topla ŞLde maç kazanamayız, full konsantrasyon gerekiyor.Dün özelinde stresliyiz
Bu kadro gidip orda 3 atar gelir
Geçen senede içerideki maçlarda zorlanıyorduk ne hikmetse
Cl özelinde kura şansımız aşırı cacık
Manu dün 3 attı mesela ,bayern kimden grupta 3 yemiş evinde bakmak lazım mesela ,bizde gittik ilk maçtan rakibimizle oynadık ,rahatta bir galibiyet alabilirdik
Enseyi maç esnasında kararttım ama genelde hala umutluyum ben açıkcası
İlk seneden gruptan cl için çıkamasakta başarısız diyemem (3.olamassak seneyi göremez Okan-klasik türk takımı bugu)
Sançez ve ndombele takima girdiğinde lig çözülür bizim adımıza30 dk oynadığımız topla ŞLde maç kazanamayız, full konsantrasyon gerekiyor.
Zaten şu seviyeleri kaldırabilsek lig kendiliğinden çözülecektir ama demek istediğim bu boktan lig için böyle kadrolara gerek yok.
Oyuncuların fizik kaliteleri düşük olacaksa ve bunu yükseltemeyeceksek, üst seviye oyuncu almak da gereksiz.
Manchester’dan puan almayi kolay sanan insanlar var. Tek umudum Boey’nin Rashford ile eslesecek olmasi. O kanatta baska bir bekimiz olsaydi isimiz cok zordu. Futbolda tabi ki mucizeler, beklenmedik sonuclar cikabiliyor ancak iki macta da puan beklemiyorum. Copenhagen ise evlerinde onlardan puan alabilir. Bu yuzden ucunculuk icin tek sansimiz Copenhagen’i deplasmanda yenmek.Kadromuz United'dan çok daha kötü onu söyliyim. Hazır olmayan bir kamyon adam var.
Türkler kalite olarak kötü tamam da fizik olarak hepsi kamp gördü. Yabancıların çoğu fizik olarak hazır değil. Zaha'yı Palace'ta sakat sakat oynatmışlar sakat geldi biraz oynattık yine sakatlandı. Mertens yaşlı 45 dakikadan fazlasını kaldırmıyor. Ndombele'nin maç eksiği var ve kilosu çok. Ziyech de kamp yapmadı. Sergio zaten geçen sezon da sırıtıyordu. Icardo'nun hala kilosu var. Bunlar hazır hale gelmeden Barış'ı Kerem'i kesmen zor.