SL 23/24 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Rizespor | MS | 1 Ekim

Hakemin pızisyonu izleyeceği yerde 20 tane adam var, hepsi itiraz ediyor
kim abi bunlar, ne işleri var orda

Bu maçı zaten alacaklar bari hakem hatasıyla gol atsalardı da biraz karışsaydı ortalık. Kötü olmuş iptal. Maçı izlemiyorum pozisyonu görmedim bu arada

İlhan Palut tekrar söylüyorum adam degilsin

Boşuna izleyip moralimi bozmak istemiyorum o yüzden kapattım maçı, satış olduğu her halinden belli, Rize’deki bir kaç tane topçu var sıkıntılı. Bunların ipliğini pazara çıkartacak tek takım biziz, o yüzden full gidip orda kazanacağız inşallah

Hakemin pızisyonu izleyeceği yerde 20 tane adam var, hepsi itiraz ediyor
kim abi bunlar, ne işleri var orda
Kadıköy'de gündelik işler. Hiç değişmez. Hep aynıdır. Zamanında hakem odası basanlari bile vardır. Simarik zengin çocukları. Kendi baslarina dünyanın en pısırık insanları olup para ile mafyalcilik oynayan ezikler iste..Bunları anca biz hoplatiyoruz

Palamut iyi bir hoca lakin kariyer planlaması kötü Konya'dan sonra akbil gibi takıma gelseydi fenere herturlu kitlerdi

Rize savunması koşmuyor. Adamını takip etmiyor. Herifler cirit atıyor cezalanında. Temaslı oyun yok.

Mincev denen şerefsiz pas filan atmıyor en büyük mamalı herif o

Bu maçı zaten alacaklar bari hakem hatasıyla gol atsalardı da biraz karışsaydı ortalık. Kötü olmuş iptal. Maçı izlemiyorum pozisyonu görmedim bu arada
her hafta hakem hatasıyla bisi yapıyorlar tag acıyoz sonuc ne oluyor 0

Bu gidisle Rize’nin puan alma imkani yok

Gecen seneye gore kalitelerinin arttigi cok net ve bizim gecen seneki oyunumuzu oynuyorlar

mithatta biraz iq eksikligi var gibi

Geri
Üst Alt