SL 23/24 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Rizespor | MS | 1 Ekim

tadic kaçırdı

ama oncesinde ofsayt

Geçen sezon kadar kollanmıyorlar bence şu ana kadar. Geçen sezon direkt maçı bir taraftan alıp fenere veren 10 puanlık hatalar olmuştu
Kesinlikle doğru lakin burda yalı cengiz oyunu var kollanma nezaman başlayacak ligin 2.devresinde fikstür zenciye dönünce baslayacak

Bizde uyumsuzluk var şuan birde gol kaçırma hastalığı. Maçlarda diğer takımlar bizim yarımız kadar pozisyona girmiyo

İsmail kartal tam bir ezik triplere bak :d
Namussuz şerefsiz.Bu şerefsizi efendi diye kakalamaya calisiyirlar.ulan seni peçete gibi kullanıyorlar adamım diye dolanıyor ortalıkta sahte efsane seni.

Bu arada bunlarin lehine aramızdaki tek fark takım olarak sahaya daha iyi daha akilli yayiliyorlar.baska hicbirsey yok.ama bunuda yapınca çok farkediyo Anadolu takimlarina karşı.

Ayrıca bu kadro kiyasinda bizim kadro çok daha iyi diyordum ama fikrim degişti.cok fark yok iki kadro arasında.
Biz çok önde olabilirdik ama sağolsun yönetim gene elinin tersiyle itti bu avantaji

Yalnız Ali'ye helal olsun 5 senedir sürekli stoper tandemi değiştiriyor herif bir türlü tutturamadı şimdiyse 2 tane ağır adamı almış 😄

Zaha bu Osayi şerefsizini hanımı eylerken zevkten dört köşe olacağım. Kodumun balonu.

Sadece İlk hafta 2 puan kaybettik merğer ne kadar değerli imiş

2 hafta daha kazanırsak sonra eğlence başlıyor hem biz daha iyi ritim bulacağız hemde fner yürüsün diye çekilen fikstür son buluyor..
Yaw su fenerin fiksturu kolay seyinden cikmamiz lazim. Ilk 6 haftada oynadigimiz takimlardan dordu Istanbul, Samsun, Antep, Basak. Gecen hafta itibariyle hepsinde kume dusme grubundaydi. Biz daha iyi oyunculardan kurulmus, daha iyi bir yonetim, daha iyi bir hocaya sahibiz diyelim gecelim.

Buyuk maclarda dzeko bunlari 10 kisi oynatirsa sicarlar tek handikaplari bu olur agir oyuncu top getiremezsen savunmasi hic yok keza tadicte oyle anadolu takimlarina kadikoyde is yaparlar ama zorlu maclarda isleri kolay degil ama yinede hizli ve tempolu oynuyorlar

Biz toreria yanina iki tempolu dikine oynayan adam daha eklemeliyiz yoksa demirbayla mertensle olacak is degil 3 tempolu orta saha olmali ndombele hazirlanmali yoksa isimiz cidden zor

İlhan Palut iyi hocaymis hadi ordan

Geri
Üst Alt