SL 23/24 H:7 | Fenerbahçe 5-0 Rizespor | MS | 1 Ekim

fbli oyuncuları da sanki geçmişte hiç izlememişiz gibi öyle bir övülüyor ki yok işte gs ve fbnin kadro kalitesi ligin şu kadar üstünde falan

yok abicim öyle bir şey, ne kağıt üstü ne başka bir ortamda bizim kadro kalitesinin yakınından dahi geçemezler, ligin çok çok üstünde olmalık bir durumda yok bu lig ne kadrolar gördü geçelim bu işleri

anadolu takımları büyükleri oynatmamaya çalışırdı bi, onu dahi yapmıyorlar, şu 90dk bitsin de gidelim falan, hangi topçuları biz de direkt 11'e yazılır, belki demirbay formsuz diye fred mred dersiniz onun da oynadığı oyun öyle büyük şeyler vaad etmiyor

yapmayın şu işi vallahi komik

daha iyisini yapıcaz

F7XMn1QWEAA4vTX

Fener bu sene şampiyon da olabilir ama kendi takımını boklayıp sonra bizden üstün oynamayan takımı bu kadar abartmak komik oluyor. Şu anda Fener'in en büyük avantajı fizik olarak bizden hazır olmaları. Ankaragücü'ne karşı, Alanyaspor'a karşı nasıl puan aldıklarını bilmesek yiyeceğiz bu algıları.

ilk yarı bitene kadar puantajda çok geriye düşmemek lazım
cl bizi yoracak ama 4-5'i geçmemeli fark.
sonrasında yetişecek hamleleri yaparız.

Fener bu sene şampiyon da olabilir ama kendi takımını boklayıp sonra bizden üstün oynamayan takımı bu kadar abartmak komik oluyor. Şu anda Fener'in en büyük avantajı fizik olarak bizden hazır olmaları. Ankaragücü'ne karşı, Alanyaspor'a karşı nasıl puan aldıklarını bilmesek yiyeceğiz bu algıları.
Rakipler top oynasa görürüm ben onların fiziğinide neyse

Anadolu takımları battı ama bu Rizespor camia olarak full fb li. Bugün ilk golde yatış başladı. Hem topu sektiriyorlar hemde simanski yi bomboş bırakıyorlar.

Bize karşı ölüm teşvigi ile hayatlarının futbolunu oynayacakları kesin.

Hep söylüyorum yine söylücem

İyi görünüyorlar ancak sert rakiple oynamadılar.
Konferans elemelerinde Twente hariç rakip görmediler.
Biz ŞL elemesinden geldim arada büyük fark var.
Molde, Kopenhag gibi sert takımla ya da Zalgiris gibi halı sahada oynamadılar.

Biz Kopenhag ile oynarken onlar kek deplasmandan gelip oynuyorlar. Biz Man Utd ile oynucaz onlar kimle. Bizimkiler de net maç seçiyor o ayrı.

Lig ilerleyip stress olurlarsa yönetemezler o dönemi. Allah muhafaza sakatlık yaşasa önemli oyuncuları, alternatfleri yok.

Biz iki maçta da yeneriz onları çünkü biz büyük maçları nasıl oynayacağımızı biliyoruz, onlar daha büyük maç oynamadılar bu sezon.

ilk yarı bitene kadar puantajda çok geriye düşmemek lazım
cl bizi yoracak ama 4-5'i geçmemeli fark.
sonrasında yetişecek hamleleri yaparız.

ocağa kadar götürürz torreirayı rahatlatmamız şart oliveira yerine 1 tane sağlam orta saha almamız lazım

fiziki durumları da ne kadar iyi bizden bilemiyorum, şüpheli o kısım iyi olmayadabilirler, sahaya oynamaya çıkan adam akıllı ciddi bir rakibe denk gelemediler,

gerçi hakemlerin biraz götü yese Ankaragücü,Antep, Antalya,Alanya

şu maçlarda rakiplerin penaltıları verilse, fbnin ofsayttan attığı gol falan iptal edilse, çıkması gereken kartlar çıksa ismail kartal şu an yoktu yüksek ihtimal

Kadıköy'de yenilmeden devreyi maks 5 puan geride kapatacak şekilde hesap yapmak lazım. İç sahada bilhassa sıfır fire vermeliyiz.

Sonrası ipler bizim elimize geçer bir defa içeride oynayacağız bunlarla +3 puan yazın şartlar ve koşullar ne olursa olsun. biz ilk 9 hafta BJK,TS geçirmiş olacağız, daha çok sular akar yeter ki saçma sapan kayıp yaşamayalım.

NOT ADMİNE: mesajlarım onaya gitmeden doğrudan düşmesi için ne yapmam gerekiyor, özel mesaj atamıyorum?

17 araliga kadar 1 kere istanbul disina cikmiyorlar... ama beceremeyecekler

Geri
Üst Alt