Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.973
- 8.707
- 2.518
bizimkiler de okan hocayı, keremi falan haşlasın. bu sene birlik olmalıyız ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımpaşa en iyisi bu konuda. Haftaya onlarla oynuyorlarSu takimin domaldigi gibi kimse fb'ye domalmiyor. Senelerdir degismedi![]()
Kasımpaşa var bir de.Su takimin domaldigi gibi kimse fb'ye domalmiyor. Senelerdir degismedi![]()
Rakipler top oynasa görürüm ben onların fiziğinide neyseFener bu sene şampiyon da olabilir ama kendi takımını boklayıp sonra bizden üstün oynamayan takımı bu kadar abartmak komik oluyor. Şu anda Fener'in en büyük avantajı fizik olarak bizden hazır olmaları. Ankaragücü'ne karşı, Alanyaspor'a karşı nasıl puan aldıklarını bilmesek yiyeceğiz bu algıları.
Fenere fenerlilerden daha cok guvenecek kadar ahraz olmaktan iyidirKendini kandıran renktaşlar görüyorum
Cafer cevap ver lan bana burnunu kirarimFenere fenerlilerden daha cok guvenecek kadar ahraz olmaktan iyidir
ilk yarı bitene kadar puantajda çok geriye düşmemek lazım
cl bizi yoracak ama 4-5'i geçmemeli fark.
sonrasında yetişecek hamleleri yaparız.
Fener bu sene şampiyon da olabilir ama kendi takımını boklayıp sonra bizden üstün oynamayan takımı bu kadar abartmak komik oluyor. Şu anda Fener'in en büyük avantajı fizik olarak bizden hazır olmaları. Ankaragücü'ne karşı, Alanyaspor'a karşı nasıl puan aldıklarını bilmesek yiyeceğiz bu algıları.
Koskoca yaz döneminde geçen sezon eksiğimiz olan üst düzey 8 ve 10 numaranın alınmaması büyük hata.ocağa kadar götürürz torreirayı rahatlatmamız şart oliveira yerine 1 tane sağlam orta saha almamız lazım