- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Ciddiye alınması gereken bir maç. En ufak bir tökezleme de geçmiş olsun lig bitebilir
eyvah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddiye alınması gereken bir maç. En ufak bir tökezleme de geçmiş olsun lig bitebilir
@Emre Bari'nin ekibinde misin rtaş.Burhaniyeden geluyoruz maça..
Aslanımızın yaninda olacagız !
@Emre Bari'nin ekibinde misin rtaş.
BAY Ziraat maçları hariç hiçbir maçta 11 başlamamalı, asla ve kata.
Toreira Boey ve Icardi her maç oynadı. Bilmiyorum kaldirabilceklermi şu iki macida üst üste. En kotu skoru erken alabilirsek bu üçü devre arasi bile çıksa kardirHem CL hem de lig sebebiyle rotasyon yapılacak maç değil. Ankaragücü şu ana kadarki oynadığımız takımlar arasında bu sene oynayacağımız en diri ve dirençli takım olacak. Ligin ortasına kadar kayıpsız geçmek zorundayız. Olası bir puan kaybında FB ile fark 4/5 olacak.
United deplasmanı öncesi son provaya çıkacağız bir de. Kopenhag maçı hariç grupta puan alabileceğimiz tek maç bu olacak. United'ı formsuz ve nispeten eksik yakalamışken en azından 1 puanı alıp koyacaksın cebine mümkünse. Bizim takım zaten öyle uçan kaçan bir takım hürriyetinde asla değil. Hala oynamaya ve alışkanlık edinmeye ihtiyacı olan bir takımız şu anda. Oyuncuları dinlendirerek fiziksel eksiklerini filan kapatamazsın.
2 maç daha dayanacaklar yapacak bir şey yok. 3'ü takımın yüzde 75'i filan zaten.Toreira Boey ve Icardi her maç oynadı. Bilmiyorum kaldirabilceklermi şu iki macida üst üste
Şansımız yaver gider skoru erkenden alabilirsek güzel olur.2 maç daha dayanacaklar yapacak bir şey yok. 3'ü takımın yüzde 75'i filan zaten.
FB'nin 20 dk da 3 tane attığı Başakşehir maçını ve FB ile maç yapsalar en az 6 tane yiyecek olan İstanbulspor maçlarını bile kopartamadık. O yüzden öyle bi beklentim kalmadı artık. Bütün maçları diken üzerinde oynayacağız bu bizim yazılı olmayan kurallarımızdan oldu yıllardır.Şansımız yaver gider skoru erkenden alabilirsek güzel olur.
2 maç daha dayanacaklar yapacak bir şey yok. 3'ü takımın yüzde 75'i filan zaten.
Bizimde 4 5 atıp fb nin yenildiği rakipler var. Geçen sene toplam averajda öndeydik sanırım. Rotasyon oyuncularımızında belli kalitesi var. Doğru oynatildigi takdirde ligde her takımı yener. Yani evet bu şekilde olmamalıydı bu sezon, taktik anlaminda hicyoktan daha uyumlu olmalıydı takım şimdiye kadar ama yapicak bisey yok. Yabancı bir sistem hocası getiremediğin sürece böyle olmayada devam edecek. Nasıl Barış Alper ile tete ziyech arasında fark var yabancı iyi td ile Türk td arasında da fark var. Bunda Türk hocaları suclamiyorum ama eğitimini gelişimini Turkiyede yapiyo diğeri klopp ile Guardilola ile çalışıp gelişimini premier ligde tamamlıyor. Neyse umarım Ankaragucu maçı rahat geçerde, Manchestera dinlenmiş gideriz. Ndombele ve Zaha da Ankaragücü maçında oynamalı. Yoksa Manchesterda oynayamazlar. Zaha oynar ama Ndombele henüz hazır olmayabilir.FB'nin 20 dk da 3 tane attığı Başakşehir maçını ve FB ile maç yapsalar en az 6 tane yiyecek olan İstanbulspor maçlarını bile kopartamadık. O yüzden öyle bi beklentim kalmadı artık. Bütün maçları diken üzerinde oynayacağız bu bizim yazılı olmayan kurallarımızdan oldu yıllardır.