- 28 Haziran 2010
- 28.896
- 27.582
- 3.138
3lü orta sahayı denesek nasıl olur hazır ziyech sakatken?
mertens 60'ta girer
Kim oynayacak ? Demirbay ve Sergio ikilisi olmaz, ikisi de birbirinden hımbıl adamlar, ancak ndombele olur, o da iyi durumda degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3lü orta sahayı denesek nasıl olur hazır ziyech sakatken?
mertens 60'ta girer
torreiraKim oynayacak ? Demirbay ve Sergio ikilisi olmaz, ikisi de birbirinden hımbıl adamlar, ancak ndombele olur, o da iyi durumda degil
yaw siz ne diyonuz yaCiddiye alınması gereken bir maç. En ufak bir tökezleme de geçmiş olsun lig bitebilir
Yahu ne anlatıyorsunuz siz renktaş ? Geçen sene fb içeride giresun, biz dışarıda başakşehir ile oynamadan önce puan farkı 8 idi. Herkes fb ye galibiyet bize yenilgi yazıp puan farkı 11 olacak diyordu. Ama o hafta puan farkı 5 e indi ve ligi fenerin kaç puan önünde tamamladık onu hatırlamıyorum bile.Ciddiye alınması gereken bir maç. En ufak bir tökezleme de geçmiş olsun lig bitebilir
Bu kafayla devam edin bakalım ne getirecek bu kafa size. Geçen sene bende takılacak bunlar diyordum çünkü oynadıkları oyun güven vermiyordu bu sene farklı olarak garantici top oynatıyor Arap. Geçen seneden çok farklı olacak bu sene. Biz ciddiye almazsak fark büyür ve kapanmaz, yoksa kadroları süper falan değil, formda olduğumuz zaman yeneriz feneri benim ondan kuşkum yok.Yahu ne anlatıyorsunuz siz renktaş ? Geçen sene fb içeride giresun, biz dışarıda başakşehir ile oynamadan önce puan farkı 8 idi. Herkes fb ye galibiyet bize yenilgi yazıp puan farkı 11 olacak diyordu. Ama o hafta puan farkı 5 e indi ve ligi fenerin kaç puan önünde tamamladık onu hatırlamıyorum bile.
İsmail hocanın takımları sezona hep iyi başlar sonrasında takılmaya başlar bu hep böyledir. 2. senesinde de bir Bjk maçında takıldı yemediği laf kalmadı 1-2 maç tökezlemede karışacaklar zaten camianın üzerinde 10 yılın stresi var İsmail hoca da kafa kafaya yarışacak bir potansiyelde yok buraya yazıyorum sene sonuna doğru nasıl saçmaladığını göreceğiz.Bu kafayla devam edin bakalım ne getirecek bu kafa size. Geçen sene bende takılacak bunlar diyordum çünkü oynadıkları oyun güven vermiyordu bu sene farklı olarak garantici top oynatıyor Arap. Geçen seneden çok farklı olacak bu sene. Biz ciddiye almazsak fark büyür ve kapanmaz, yoksa kadroları süper falan değil, formda olduğumuz zaman yeneriz feneri benim ondan kuşkum yok.