⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Kim oynayacak ? Demirbay ve Sergio ikilisi olmaz, ikisi de birbirinden hımbıl adamlar, ancak ndombele olur, o da iyi durumda degil
torreira
sergio-demirbay

bu şekilde başlasak en azından görmüş oluruz. ankaragücüne ezilecek bir orta saha olmaz sanıyorum.

Cl öncesi ve sonrasi maclar hep sakat olmustur. Özellikle önceki maclar, topcularin akillari clde olur. O yuzden tam 1-0 olsun bizim olsunluk mac. Kazaya sebebiyet vermemek lazim

Ciddiye alınması gereken bir maç. En ufak bir tökezleme de geçmiş olsun lig bitebilir

Mertens bu maçta tepe tepe kullanılabilir. Man Utd maçında iş yapacak profilde değil

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Tete - Kerem A - Zaha
Icardi​

Bizim takım için şu kadro bu kadro şu oyuncu diye asla şahsım adına düşünmüyorum. Belli başlı oyuncular çıksın, biraz da işi ciddiye alsınlar yeter. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten.

Gunay
Boey Nelsson Sanchez Abdulkerim
Ndombele Torreira Oliveira
Tete Icardi Kerem

Manchester maçında 3'lu orta saha şart, bu maçta bunun provası yapılmalı. O maçta Tete yerine Ziyech'le başlayıp, 4 3 1 2 gibi bir dizilişle oynanabilir; Sneijder, Burak, Drogba'nin birlikte oynadıkları donem gibi.

Ciddiye alınması gereken bir maç. En ufak bir tökezleme de geçmiş olsun lig bitebilir
Yahu ne anlatıyorsunuz siz renktaş ? Geçen sene fb içeride giresun, biz dışarıda başakşehir ile oynamadan önce puan farkı 8 idi. Herkes fb ye galibiyet bize yenilgi yazıp puan farkı 11 olacak diyordu. Ama o hafta puan farkı 5 e indi ve ligi fenerin kaç puan önünde tamamladık onu hatırlamıyorum bile.

Yahu ne anlatıyorsunuz siz renktaş ? Geçen sene fb içeride giresun, biz dışarıda başakşehir ile oynamadan önce puan farkı 8 idi. Herkes fb ye galibiyet bize yenilgi yazıp puan farkı 11 olacak diyordu. Ama o hafta puan farkı 5 e indi ve ligi fenerin kaç puan önünde tamamladık onu hatırlamıyorum bile.
Bu kafayla devam edin bakalım ne getirecek bu kafa size. Geçen sene bende takılacak bunlar diyordum çünkü oynadıkları oyun güven vermiyordu bu sene farklı olarak garantici top oynatıyor Arap. Geçen seneden çok farklı olacak bu sene. Biz ciddiye almazsak fark büyür ve kapanmaz, yoksa kadroları süper falan değil, formda olduğumuz zaman yeneriz feneri benim ondan kuşkum yok.

Bu kafayla devam edin bakalım ne getirecek bu kafa size. Geçen sene bende takılacak bunlar diyordum çünkü oynadıkları oyun güven vermiyordu bu sene farklı olarak garantici top oynatıyor Arap. Geçen seneden çok farklı olacak bu sene. Biz ciddiye almazsak fark büyür ve kapanmaz, yoksa kadroları süper falan değil, formda olduğumuz zaman yeneriz feneri benim ondan kuşkum yok.
İsmail hocanın takımları sezona hep iyi başlar sonrasında takılmaya başlar bu hep böyledir. 2. senesinde de bir Bjk maçında takıldı yemediği laf kalmadı 1-2 maç tökezlemede karışacaklar zaten camianın üzerinde 10 yılın stresi var İsmail hoca da kafa kafaya yarışacak bir potansiyelde yok buraya yazıyorum sene sonuna doğru nasıl saçmaladığını göreceğiz.

Geçen sene de Jesus bir İsa gibi futbolumuza indi diyordu futbol yorumcuları ilk haftalar öve öve bitirilemiyordu ama dünya kupası sonrası düşüş başladı unutmayalım. Lafım sadece sana değil renktaş yanlış anlama tüm karamsarlar için söylüyorum lig daha uzun bir maraton.

Geri
Üst Alt