Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.327
- 44.207
- 2.388
kendiminkine giderken arabada gs alanya maçı izlemiştim bu arada 2 sene önce yenilmiştikkendi düğünün değilse yazıklar olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendiminkine giderken arabada gs alanya maçı izlemiştim bu arada 2 sene önce yenilmiştikkendi düğünün değilse yazıklar olsun
konuk ankaragücü’nde tolga ciğerci, ali sowe, kitsou ve anostosias sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyekmiş.Rafal
Hayrullah Mujakic Radakovic Hanousek
Djokanovic Tolga
Morutan Efkan Rodrigues
Bajic
Son duruma göre böyle çıkabilirler
kardesim acik acik aciklanir mi bu ayip@Rahmi Aslan ile ayni anda hemorit oldugumuz hikayeyi duydun mu
Gsnin maçı varken düğüne giden erkek anca böyle gidiyordur… yakışmadı Canerimneyse ki düğüne gideceğim için izleyemeyeceğim
ctesi direkt statta buluşacaklar heraldeİstanbulspor maçında oynayan oyuncular 2 gün izinliNormalde izin mevzularını hiç umursamam ama ilginç geldi.
İstanbulspor maçında oynayan oyuncular 2 gün izinliNormalde izin mevzularını hiç umursamam ama ilginç geldi.
ctesi direkt statta buluşacaklar heralde
maçlardan bir gün sonra oynayan oyuncular ya rejenerasyon ya da idman yapmıyor bildiğim kadarıyla ama onuda dahil ederek 2 dedim.2 gün mü
Ne oynamışlar da 2 gün izni hak etmişler acaba merak ettim.İstanbulspor maçında oynayan oyuncular 2 gün izinliNormalde izin mevzularını hiç umursamam ama ilginç geldi.
Ben özellikle ilk yarıdaki oyunu beğendim takımı diğer maçlarda da genel olarak çok kötü bulmadım ama zaten Milli Araya gireceğiz , takıma yeni yeni katılan oyuncular var gerçek maçlarda 10-30 dk arası süre buluyorlar.Ne oynamışlar da 2 gün izni hak etmişler acaba merak ettim.
öyle ya da böyle ilk 6 haftada ts ve başakşehir ile oynadık yaw nasıl şans bu?