⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Taraftarın etkisi ile maça hızlı bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum. Baskılı bir başlangıç olur, bir gol gelirse ilk 20 dakikada ilk yarı 2 farkla biter ikinci yarı akıllar Manu maçına gider. O ara saçma sapan aktif dinlenme yaparken bir gol yeriz. Kendimize gelip 1 gol bulup 3-1 kazanırız. Samsun maçının kopyası bir maç bekliyorum.

--------------------Muslera-----------------
Kaan-------Sanchez-----Apo-----Angelino
--------------------Thor---------------------
-------------Sergio-----Ndombele---------
Tete----------------------------------Kerem
--------------------Icardi--------------------

4-3-3 denememiz gerekiyor artık. Maçın skoruna göre ikinci yarı Thor çıkıp oraya Kaan geçer Boey sağ beke geçer, Sergio ve Ndombele çıkıp Kerem Demirbay ve Ziyech/Mertens girer, Icardi ve Kerem çıkar Zaha ve Halil/Barış girer.

Boey'in az da olsa dinlenmeye hakkı var.

Zaha'yı oynat artık 90 dk ne hazırlıkmış bu be 100 kilo adamı mı hazırlıyon sanki kıçı kırık A.Gücü'ne oynatacan alttarafı

Zaha ve ndombele için maç ritmi çok çok önemli öyle antrenmanda hırslı gözükmek şov yapmak zerre önemli değil..Sakatlıkları yoksa kesinlikle en az 45 dk oynamalilar..Ben oturduğu yerden kimsenin hazirlanabilecegini düşünmüyorum neden bu 2 adamı ısrarla vurguluyorum çünkü bizim için sezonun kırılma topculari olacak.. Belki kadrolara ilk yazılacak adamlardan şu ana kadar 0 verim alabildik buna rağmen ligde harika gidiyorz..
Olmuyorsa da oynadıkça görelim olmadığını Zaha zaten her hareketinden belli ediyor tedirginliğini bunu asabilecekse ancak oynadıkça aşar ..

Takımın hazır olmasına falan dioruzda ,takım bildiğin maç maç geri gidiyor
İcardide bile gözle görülür bir düşüş var ,mental bir yorgunluk gibi
Kimsenin maç yapası yok gibi yahu sahada ,ülkenin muhalefeti gibi bir havaları var 🥴🥴

sabahtan beri bilet bekliyoruz

ne zaman çıkacak en ufak bir bilgi yok

başlarım yapacağınız işe

samsun maçında da direkt genel satışa çıktı bonus öncelikli olmadan

ben ne diye aidat ödüyorum o zaman bu karta

ctesi direkt statta buluşacaklar heralde
maçlardan bir gün sonra oynayan oyuncular ya rejenerasyon ya da idman yapmıyor bildiğim kadarıyla ama onuda dahil ederek 2 dedim.

İstanbulspor maçı salı idi
Çarşamba dinlenme
Perşembe izin
Cuma İdman
Cumartesi maç

diye ayarlamış hoca.

Eğer bu kafayla gideceksek rotasyona çok ihtiyacımız olmaz zaten maçların arasında idman yerine izin yaparsak.

Ne oynamışlar da 2 gün izni hak etmişler acaba merak ettim.
Ben özellikle ilk yarıdaki oyunu beğendim takımı diğer maçlarda da genel olarak çok kötü bulmadım ama zaten Milli Araya gireceğiz , takıma yeni yeni katılan oyuncular var gerçek maçlarda 10-30 dk arası süre buluyorlar.
Yani örnekleyecek olursam:
Zahanın mental ve fiziksel olarak 10/10 olduğunu varsayalım. Yine de takımla doğru düzgün idman yapamıyor maçlardada tam süre almıyor , nasıl takım birbirini tanıyacak vs oralardan ilginç geliyor.

Ama sonuç olarak hocanın insiyatifidir maraton uzun daha fazla eyyam yapmış olmayayım.

Çarşamba-Dinlenme
Perşembe-İzin
Cuma-İdman
Cumartesi-Ankaragücü
Pazar-Dinlenme
Pazartesi-Seyahat
Salı-Manu maçı

Bugün takım toplanıp fiziksel olarak idman yerine Agücü ile ilgili analizler anlatılsa idi keşke. Bir süredir bizim teknik ekip rakiplere çok çalışmıyor gibi hissediyorum(eskisine nazaran)

Geri
Üst Alt