⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

teknik heyette bir yere kadar hatalı,

oyuncuların şeyinde değil ki durum her maç Boey övmekten gına geldi, Boey’de ki profesyonelliğin çeyreği yok diğerlerinde kimse kusura bakmayacak, hoca falan istediği kadar kötü/formsuz falan olsun fark etmez, değişik bi isteksizlik biniyor takıma belirli bi dakikadan sonra

bunun pek hazır olup olmamayla alakası yok sanki, fizik mizik diyoruz da bir yere kadar bu bahane

hırs mırs yok

Ben özellikle ilk yarıdaki oyunu beğendim takımı diğer maçlarda da genel olarak çok kötü bulmadım ama zaten Milli Araya gireceğiz , takıma yeni yeni katılan oyuncular var gerçek maçlarda 10-30 dk arası süre buluyorlar.
Yani örnekleyecek olursam:
Zahanın mental ve fiziksel olarak 10/10 olduğunu varsayalım. Yine de takımla doğru düzgün idman yapamıyor maçlardada tam süre almıyor , nasıl takım birbirini tanıyacak vs oralardan ilginç geliyor.

Ama sonuç olarak hocanın insiyatifidir maraton uzun daha fazla eyyam yapmış olmayayım.

Çarşamba-Dinlenme
Perşembe-İzin
Cuma-İdman
Cumartesi-Ankaragücü
Pazar-Dinlenme
Pazartesi-Seyahat
Salı-Manu maçı

Bugün takım toplanıp fiziksel olarak idman yerine Agücü ile ilgili analizler anlatılsa idi keşke. Bir süredir bizim teknik ekip rakiplere çok çalışmıyor gibi hissediyorum(eskisine nazaran)
Takımda Sacha Boey dışında genel bir ciddiyetsizlik var gibi sıkıntı burada. Yoksa takım daha oturmamıştır iyi futbol oynayamazsın, puan kaybedersin maç kaybedersin, fikstür sıkışıklığından dolayı bazı maçları rölanti oynarsın vs... bunlar olabilecek şeyler de takımda gördüğüm umursamazlık mı desem gevşeklik mi desem beni düşündürüyor. Lig uzun maraton vs.. bu ayrı bir konu.

Bunları yeneriz. Asıl maçlar mancester ve Sivas deplasmanlari

GSBonus ile almak istediğimde neden hata veriyor bilen var mı_

Geri
Üst Alt