⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Milli arada Fas'a gitmesini yasaklayalım hedef maçı Bjk olmalı

Keşke Tete, Ziyech, Zaha'dan birini almayıp orta sahaya düzgün bir adam alsaydık. Heriflerin kalitesinden performansından bağımsız söylüyorum. Müthiş oynasalar bile ikisi oynayıp biri bekleyecek.

Aslında tete tam ortasaha oynayacak adam, Fatih hocanın emre kılınç için yapmaya çalıştığı şeyi tam yapacak adam, temposu var, ilk kontrol iyi

Arkadaslar istanbulda hava nasil, sort forma gelsek üşürmüyüz ...

Bu herif böyle 2 ileri bir geri gidecek galiba.

Kaya Temel: BİLGİ Başakşehir mücadelesinden sakatlık yaşayan Ziyech, Ankaragücü maçının taktik ve geniş antrenmanında yer almadı. Oyuncu bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.

Transfer döneminde kadro kurmakta zorlananlar vardi

Sezon boyunca tam kadro olacagimizi düsünmüyor

Cezalisi izinlisi veya sakat oyuncusu derken genel de bazi oyuncular takim da yer alamayacak

Transfer döneminde kadro kurmakta zorlananlar vardi

Sezon boyunca tam kadro olacagimizi düsünmüyor

Cezalisi izinlisi veya sakat oyuncusu derken genel de bazi oyuncular takim da yer alamayacak
sakatlık işi birkaç maç olacaksa sıkıntı yok kadro geniş ama böyle sürekli olacaksa hoş bir şey değil. yabancımız yetmiyor diye tek yedek sağ bekimizi yolladık. boşa gitmiş olacak bu tür uzun süreli sakatlıklar olursa

Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Tete - Kerem A - Zaha
Icardi​
Yarın muhtemelen bu kadroyu görürüz 4-4-2 gibi Kerem'i oraya atmak daha fayda sağlayabilir boş koşularla hem Icardi hem Kerem birbirlerine alan açıp rakip defansı bozabilir. Açıkçası Kerem'in 10 numarada genel beklentinin aksi başarılı olacağına inanıyorum çünkü tam 10 numara olmayayacak.

Muslera
Boey
Nelsson
Sanchez
Bardakçı
Torreira
Demirbay
Tete
Kerem
Zaha
İcardi

United maçı öncesi Zaha’ya hazırlamak lazım.

Skoru erken alırsak Boey ve Torreira’nın dinlendirebiliriz ama maç çok kolay olmayacaktır. Ankaragücü tehlikeli takım.

muslera

boey sanchez apo angel

kaan torreira

tete kerem zaha

icardi

Muslera
Boey Sanchez Apo Angel
Torreira Demirbay
Tete Kero Zaha
Kral

muslera
boey sanchez nelsson abdülkerim
ndomble torreira
barış kerem zaha
icardi

sakatlık işi birkaç maç olacaksa sıkıntı yok kadro geniş ama böyle sürekli olacaksa hoş bir şey değil. yabancımız yetmiyor diye tek yedek sağ bekimizi yolladık. boşa gitmiş olacak bu tür uzun süreli sakatlıklar olursa

Sürekli böyle olacagini düsünüyorum acikcasi

Falcao’lu lemina’li kadro da bir sekilde tam kadro olamadi mesela

Ona benzer bir sürec olursa sürpriz olmaz

Önemli olan gecen sezon oynayanlarin performanslarini yükseltmesi

Keşke Tete, Ziyech, Zaha'dan birini almayıp orta sahaya düzgün bir adam alsaydık. Heriflerin kalitesinden performansından bağımsız söylüyorum. Müthiş oynasalar bile ikisi oynayıp biri bekleyecek.
Çok doğru bir tespit. Önce orta sahanı tamamlayacaksın, diğerleri olur bir şekilde.

Ankaragucunun hucum hatti iyi ama agir oyunculardan kurulu bu isimize gelen birsey boey sanchez hizli oyuncular etkili olma sanslari dusuk duran toplara dikkat etmek lazim erken gol bulursak rahat mac olur

Gecen mac almamiz gereken 2-0 ya da 3-0'lik bir galibiyet bekliyorum.

Geri
Üst Alt