Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 24.614
- 18.435
- 1.113
Milli arada Fas'a gitmesini yasaklayalım hedef maçı Bjk olmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke Tete, Ziyech, Zaha'dan birini almayıp orta sahaya düzgün bir adam alsaydık. Heriflerin kalitesinden performansından bağımsız söylüyorum. Müthiş oynasalar bile ikisi oynayıp biri bekleyecek.
sanchez, morutan ile gary i sünnet eder.Morutan'la Gary'e 1er gol yazdım 3 gol atabilirsek kazanırız.
Bu herif böyle 2 ileri bir geri gidecek galiba.
Kaya Temel: BİLGİ Başakşehir mücadelesinden sakatlık yaşayan Ziyech, Ankaragücü maçının taktik ve geniş antrenmanında yer almadı. Oyuncu bireysel olarak çalışmalarını sürdürdü.
sakatlık işi birkaç maç olacaksa sıkıntı yok kadro geniş ama böyle sürekli olacaksa hoş bir şey değil. yabancımız yetmiyor diye tek yedek sağ bekimizi yolladık. boşa gitmiş olacak bu tür uzun süreli sakatlıklar olursaTransfer döneminde kadro kurmakta zorlananlar vardi
Sezon boyunca tam kadro olacagimizi düsünmüyor
Cezalisi izinlisi veya sakat oyuncusu derken genel de bazi oyuncular takim da yer alamayacak
Yarın muhtemelen bu kadroyu görürüz 4-4-2 gibi Kerem'i oraya atmak daha fayda sağlayabilir boş koşularla hem Icardi hem Kerem birbirlerine alan açıp rakip defansı bozabilir. Açıkçası Kerem'in 10 numarada genel beklentinin aksi başarılı olacağına inanıyorum çünkü tam 10 numara olmayayacak.Muslera
Boey - Sanchez - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Kerem D
Tete - Kerem A - Zaha
Icardi
sakatlık işi birkaç maç olacaksa sıkıntı yok kadro geniş ama böyle sürekli olacaksa hoş bir şey değil. yabancımız yetmiyor diye tek yedek sağ bekimizi yolladık. boşa gitmiş olacak bu tür uzun süreli sakatlıklar olursa
Bugun is icin gunu birlik gittim , baya yagmurlu ve serindi. Stad da ayri bi soguk oluyor. Donarsin. Mutlaka yaninda mont olsunArkadaslar istanbulda hava nasil, sort forma gelsek üşürmüyüz ...
Aslında tete tam ortasaha oynayacak adam, Fatih hocanın emre kılınç için yapmaya çalıştığı şeyi tam yapacak adam, temposu var, ilk kontrol iyi
Çok doğru bir tespit. Önce orta sahanı tamamlayacaksın, diğerleri olur bir şekilde.Keşke Tete, Ziyech, Zaha'dan birini almayıp orta sahaya düzgün bir adam alsaydık. Heriflerin kalitesinden performansından bağımsız söylüyorum. Müthiş oynasalar bile ikisi oynayıp biri bekleyecek.