Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.831
- 17.596
- 1.918
Kerem D mi A mi?muslera
boey sanchez nelsson abdülkerim
ndomble torreira
barış kerem zaha
icardi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem D mi A mi?muslera
boey sanchez nelsson abdülkerim
ndomble torreira
barış kerem zaha
icardi
Kerem D mi A mi?
Okan Hocam'ın 11'i benim 11'imdir diyorum ve şu 11'i çıkaracağını tahmin ediyorum
Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Torreira Demirbay
Tete Kerem Zaha
Icardo
Sonra Berkan'ı tutaydık dediğimde itiraz ediyon amatorreira-demirbay'ın bizim lig için bile fazla zayıf olduğuna ikna olmak üzereyim artık. fener'in kaleye getirmediği takımlara her maç 1-2 tane net fırsat vermemiz şu ana kadar ki tek can sıkıcı nokta olmaya başladı
Sonra Berkan'ı tutaydık dediğimde itiraz ediyon amaAl kur bakalım kurabiliyorsan 3 yerlili kadroyu.
Eldekilerden Kaan'ı ortaya alırım ben olsam. Öndeki 4'lüyü anca Kaan-Torreira taşır. Sergio ile Demirbay'ı da azar azar kullanırız.
Keremi lütfen 10 numaraya yazmayin. Tesekkürler.
Kerem'in hızlı düşünmesi o mevki için iyi olabilir tek sıkıntısı duraksama anında çevre kontrolünden dolayı arkadan gelen adamı bazen fark etmeyip top kaybı yapabiliyor ama hızlı düşününce ya da boş koşu atınca baya etkiliyor oluyor. Başakşehir maçında da penaltı kazandırmıştı, Samsunspor maçında 2 gol atmıştı aslında baya baya iyi oynuyor.kerem ortaya geçmeye başladı bile posyon olarak, ztn maç içinde soldan çok ortada takılıyor o yüzden bu talebiniz nafile rtaş.
Torreira yokken Berkan kullanımı:berkan'ı 8'de kullanacağımızı bilsem ben de isterdim ama hoca torreira'yla bile kullanırken onu hep geride, torreira'yı önde kullanıyo. gene torreira varken zaten pek de oynamıyodu da torreira yokken ki kullanımını ve top çıkarma çabalarını aklıma bile getirmek istemiyom artık.
kaan bence de en iyisi, berkan varken de yokken de. solda kazımcan olaydı davinson'u bile kullanabilirdik orda, hocamızın aklına getirmediği çakma bi 3'lüye de yakın olurdu. demirbay 3'lü orta saha oynasak bu kadar sırıtmazdı ama dediğin gibi önde geriye dönmeyi aklından bile geçirmeyen 4 herif olunca fazla sırıtıyo orda. ligdeki çözüm ya orta sahada 3'lüye dönmek ya da 6 numarada kaan gibi hakiki bi çapa kullanmak gibi görünüyo. yoksa hadi içerdeki maçları da geçtim bi deplasmanda fena patlamamız olası.