⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Zahanin 11de baslayacagini düsünüyorum. Son insta postu da buna isaret ediyor bence

----------------------Muslera-------------------

Boey------Nelson---------Davinson------Abdül

-----------------Torreira------Kerem------------

Tete-----------------------------------------Zaha

-----------------İcardi------Kerem---------------

Angelino'yu kesmez. 4 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçı var arkadaşlar. Zaha ile birlikte oynayacak, uyum yakalaması için oynatmaktan başka çaresi yok yahu.

Muslera

Boey - Kaan - Apo - Angelino

Torreira - Kerem

Tete - Mertens - Zaha

Icardi

---

İlk yarıyı da 3 golle falan bitirirsek Torreira - Eyüp. Icardi - Bakambu. Değişikliliği şart.

Okan Hocam'ın 11'i benim 11'imdir diyorum ve şu 11'i çıkaracağını tahmin ediyorum

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Torreira Demirbay
Tete Kerem Zaha
Icardo​

Ligin ilk 2 haftasinda iki orta ust takimla oynamisiz. 3-6. Haftalarda lige iyi baslayamayan ve sezon boyu dusme potasi civarinda kalacak takimlarla oynamisiz. Yani hep diyoruz dogru durust rakip yok diye, o dusunce tarzi bu haftadan sonra degilsebilir. Dikkatli olalim. Yine de rahat bi galibiyet olacagini dusunuyorum.

Ali Sowe, Kitsiou ile Tolga Ciğerci gibi çok önemli 3 adamları yok. 3 yerli bulmada sorun yaşıyorlar. Efkan Bekiroğlu ile Hayrullah Bilazer kesin oynayacak 3. isim için ya kalede fedakarlık yapacaklar ya da orta sahada genç Cem Türkmen'i oynatacaklar her iki durumdada ciddi güç kaybı yaşıyorlar.

Eksik adamları olmuş olsa korkutucu bir takımdı Ankaragücü ama şu an ciddi felaketler olmazsa rahat kazanmamız gereken bir maç olarak duruyor bilhassa savunma merkezleri hataya çok müsait.

Keremi lütfen 10 numaraya yazmayin. Tesekkürler.

Okan Hocam'ın 11'i benim 11'imdir diyorum ve şu 11'i çıkaracağını tahmin ediyorum

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Torreira Demirbay
Tete Kerem Zaha
Icardo​

torreira-demirbay'ın bizim lig için bile fazla zayıf olduğuna ikna olmak üzereyim artık. fener'in kaleye getirmediği takımlara her maç 1-2 tane net fırsat vermemiz şu ana kadar ki tek can sıkıcı nokta olmaya başladı

torreira-demirbay'ın bizim lig için bile fazla zayıf olduğuna ikna olmak üzereyim artık. fener'in kaleye getirmediği takımlara her maç 1-2 tane net fırsat vermemiz şu ana kadar ki tek can sıkıcı nokta olmaya başladı
Sonra Berkan'ı tutaydık dediğimde itiraz ediyon ama ;D Al kur bakalım kurabiliyorsan 3 yerlili kadroyu.

Eldekilerden Kaan'ı ortaya alırım ben olsam. Öndeki 4'lüyü anca Kaan-Torreira taşır. Sergio ile Demirbay'ı da azar azar kullanırız.

Sonra Berkan'ı tutaydık dediğimde itiraz ediyon ama ;D Al kur bakalım kurabiliyorsan 3 yerlili kadroyu.

Eldekilerden Kaan'ı ortaya alırım ben olsam. Öndeki 4'lüyü anca Kaan-Torreira taşır. Sergio ile Demirbay'ı da azar azar kullanırız.

berkan'ı 8'de kullanacağımızı bilsem ben de isterdim ama hoca torreira'yla bile kullanırken onu hep geride, torreira'yı önde kullanıyo. gene torreira varken zaten pek de oynamıyodu da torreira yokken ki kullanımını ve top çıkarma çabalarını aklıma bile getirmek istemiyom artık.

kaan bence de en iyisi, berkan varken de yokken de. solda kazımcan olaydı davinson'u bile kullanabilirdik orda, hocamızın aklına getirmediği çakma bi 3'lüye de yakın olurdu. demirbay 3'lü orta saha oynasak bu kadar sırıtmazdı ama dediğin gibi önde geriye dönmeyi aklından bile geçirmeyen 4 herif olunca fazla sırıtıyo orda. ligdeki çözüm ya orta sahada 3'lüye dönmek ya da 6 numarada kaan gibi hakiki bi çapa kullanmak gibi görünüyo. yoksa hadi içerdeki maçları da geçtim bi deplasmanda fena patlamamız olası.

kerem ortaya geçmeye başladı bile posyon olarak, ztn maç içinde soldan çok ortada takılıyor o yüzden bu talebiniz nafile rtaş.
Kerem'in hızlı düşünmesi o mevki için iyi olabilir tek sıkıntısı duraksama anında çevre kontrolünden dolayı arkadan gelen adamı bazen fark etmeyip top kaybı yapabiliyor ama hızlı düşününce ya da boş koşu atınca baya etkiliyor oluyor. Başakşehir maçında da penaltı kazandırmıştı, Samsunspor maçında 2 gol atmıştı aslında baya baya iyi oynuyor.

berkan'ı 8'de kullanacağımızı bilsem ben de isterdim ama hoca torreira'yla bile kullanırken onu hep geride, torreira'yı önde kullanıyo. gene torreira varken zaten pek de oynamıyodu da torreira yokken ki kullanımını ve top çıkarma çabalarını aklıma bile getirmek istemiyom artık.

kaan bence de en iyisi, berkan varken de yokken de. solda kazımcan olaydı davinson'u bile kullanabilirdik orda, hocamızın aklına getirmediği çakma bi 3'lüye de yakın olurdu. demirbay 3'lü orta saha oynasak bu kadar sırıtmazdı ama dediğin gibi önde geriye dönmeyi aklından bile geçirmeyen 4 herif olunca fazla sırıtıyo orda. ligdeki çözüm ya orta sahada 3'lüye dönmek ya da 6 numarada kaan gibi hakiki bi çapa kullanmak gibi görünüyo. yoksa hadi içerdeki maçları da geçtim bi deplasmanda fena patlamamız olası.
Torreira yokken Berkan kullanımı:

Sivas ve Fb'yi deplasmanda marizlemek, Ts maçında ilk yarıda zıçan Torreira'nın yerine Berkan'ı sokup oyunu lehimize çevirmek

2. paragraf virgülden sonra

Geri
Üst Alt