⚽ SL 23/24 H:7 | Galatasaray 2-1 Ankaragücü | MS | 30 Eylül

Kalecinin kurtarislari abartmayalim. Bir tek Zaha'nin sutunu kurtarisi zor kurtaristi. Digerleri hep uzerine dogru geldi.

Bu arada kaleci şov yapmıyor arkadaşlar biz kendisini alıştırıyoruz. Keremin frikiği hariç iyi çıkardığı top yok,hep üstüne ve hamle şansı yüksek yerlere vuruldu.

Mesela İcardi uzak köşeye göstere göstere vurdu yerden direk kalecinin tersine vursa hamle yapamazdı

Tete ve Kerem gününde olmayınca saç baş yolduracak iki isim. İkisiyle aynı anda başlamak bu anlamda risk.

zaha-kerem aynı anda olmayacak mı acaba diye düsünmeye basladim artik

Yalnız davidson sanchez inanılmaz özgüvenli oynuyor seviyorum böyle stoperleri luyindama da böyleydi ama bu daha akıllısı

Klasik 10 numaramız yokmuş lan 2 sene sonra anladım :D düşününce cidden yok 8 -10 kırması adam bile yeterdi oraya

Kalecinin kurtarislari abartmayalim. Bir tek Zaha'nin sutunu kurtarisi zor kurtaristi. Digerleri hep uzerine dogru geldi.
Yok ula bildiğin serbest vuruş ve İcardi'nin şutları da bayağı zordu. Son anda sert sektiler çok iyi reflex yaptı.

buarada hakem tam bir tetikçi izlenimi verdi.Rakibin zamandan çalmasına musade etmesi bir yana yok taş az geriden yok ileriden fauyl burdan demeler ,heriflerle 2 3 dakikalık diyologlar ile maçı süresini yediği yetmezmiş gibi ankaragücü lehine faul olmayan gri pozisyonlarda özellikle biz<im ceza sahası civarında paso takdir haklarını ankaradan yana kullandı.Tam bir şeref yoksunu izlenimi verdi hakem

Bu arada kaleci şov yapmıyor arkadaşlar biz kendisini alıştırıyoruz. Keremin frikiği hariç iyi çıkardığı top yok,hep üstüne ve hamle şansı yüksek yerlere vuruldu.

Mesela İcardi uzak köşeye göstere göstere vurdu yerden direk kalecinin tersine vursa hamle yapamazdı

Aynen öyle

Geri
Üst Alt